Paneel werkt prima

Goed als bijverwarming in deel woonkamer!

Gekozen ter vervanging van de warmte van de gashaard voor het zitgedeelte van onze woonkamer. Als bijverwarming is de 450 watt plaat voldoende. Maar bij het opstarten van het paneel moet de gewenste temperatuur (21 graden) minstens 4 graden hoger (25) worden gezet, terwijl de kamertemperatuur pas 19 graden is. Zodra het paneel warm is geeft het meteen 19 graden aan en verhoogd langzaam tot 21 graden. Het blijft spelen met de temperatuur als de thermostaat op automaat staat. Het paneel voldoet als bijverwarming. Benieuwd hoe het gaat als het echt koud wordt.

De levering was snel en goed ook het advies was zeer prettig .

Snelle levering goed product

Als bijverwarming op badkamer, naast vloerverwarming met warmtepomp is dit heel praktisch. Al is de temperatuur op een basistemperatuur van 17-18 gr C dan is het met het stralingspaneel van 900 W toch aangenaam voor en na het douchen. Na ca 5-10 min al voldoende stralingswarmte. Montage is eenvoudig. Met 2en het makkelijkst.

Zeer goede service

Had wat problemen met de ontvanger van de infra rood verwarming Na 1 telefoontje werd er meteen een nieuwe opgestuurd en de volgende dag al in huis Zeer goede service

Perfect voor bijverwarming op de werkplek. 100 watt, dus relatief weinig verbruik

Service, kwaliteit en snelheid in orde.

Al eerder besteld bij deze firma ( vloerverwarming en IR panelen ) en zeer tevreden met de snelheid van leveren en de kwaliteit van de geleverde producten. Ook op vragen wordt snel gereageerd en gehandeld.

De verwarmingsplaat was na bestelling binnen 48 uur geleverd.

Goede service, goed product

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mooi product en bevalt uitstekend

Lekker warm en goede verlichting

Tijdens het douchen zetten we het paneel aan dus na het douchen blijft het lekker warm.

zeer klantvriendelijke service

Het door ons bestelde infra rood paneel werd zorgvuldig verpakt en vlot bezorgd. Het paneel was bedoeld om bij te verwarmen in de kamer. Helaas bleek in de praktijk dat we het paneel niet zo konden plaatsen dat het kon functioneren zoals van te voren was ingeschat. Een goed product maar voor ons eigenlijk een miskoop. Bij nader inzien zagen we dat we het paneel weer retour konden sturen, Verwarmingshandel hebben samen met Bol.com de zaak, ook financieel, heel goed afgewikkeld. m.vr. groet. Geert Steenbergen

Duidelijke docu, betrouwbaar en snel in huis

Duidelijke docu, betrouwbaar en snel in huis

Geweldig!

Ik had een paneel besteld maar die werkte niet naar tevredenheid. Binnen 1 week alles omgeruild voor een ander die direct werd geleverd. Betaalde centjes direct verrekend met het nieuwe paneel. En die werkt TOP. Kortom geweldige service, ook telefonisch uitstekend bereikbaar.

Snel geleverd, mooie prijs

Prettige behulpzame klantenservice. Sneele levering/afhandeling. Dit bedrijf is aan te bevelen.

Lekker warm en staat stevig

Het infrarood panel werkt goed. Het staat stevig onder mijn bureau en houdt me goed warm tijdens het werken. Hij verbruikt weinig stroom, stand 2 is warm genoeg.

Snelle levering en warme voeten

Bestelproces is makkelijk en snel werd de voetenmat geleverd. Heerlijk warme voeten onder mijn bureau of bij de bank.

Ik ben een beetje teleurgesteld

Ik had verwacht dat het paneel wat meer warmte zou geven. Het product is echter mooi gemaakt.

Super bedrijf

Wij hadden een infrarood plaat besteld. Deze was snel geleverd maar deed niet helemaal wat we er van verwacht hadden. Kachel vervolgens retour gezonden en binnen twee dagen stond het geld weer op de rekening. Super service Verwarminghandel.nl!

Goede en correcte informatie.

Omdat ik mijn woning van het gas heb afgehaald, was ik op zoek om mijn werkplek op de 1e verdieping op een efficiënte en duurzame wijze te verwarmen. Met het geleverde infrarood paneel was mijn zoektocht in één klap geslaagd. Met een vermogen van slechts 100 Watt heb ik een perfecte verwarmde werkplek.

Ruime keus en doen wat ze beloven

De keuze in de webwinkel is ruim. De informatie is goed, waardoor je vrij makkelijk de goede keuze kan maken. De prijzen zijn redelijk en het bezorgen is uitstekend.

Zeer goede afstemming met klant

Verwarmingshandel checkt bij me of wat ik besteld heb past bij wat ik nodig heb en helpt pro actief mij daarbij ook als dat financieel gunstiger is voor de klant

Snelle levering (na 1 dag). Mooi afgewerkt IR-paneel, onopvallend in de woonkamer, omdat het paneel in matte structuur is gecoat. De elektriciteitskabel was al netjes gestript, zodat meteen met de installatie begonnen kon worden; de stekker was los bijgeleverd, zodat de kabel onzichtbaar door de muur gevoerd kon worden. Een minpuntje echter: de stekker is niet van een goede kwaliteit: de contactpinnen zitten los en dat lijkt mij niet veilig. Daarom heb ik een andere stekker gekocht en die op de kabel bevestigd.

Snel geleverd, voldoet volledig aan verwachting.

Snel geïnstalleerd, makkelijk te verbinden met app en Google home, zodat je de unit ook via stemcommando’s kunt aansturen of de status kunt opvragen.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".