Geweldig.

Goede en snelle levering.

Snel besteld en geleverd!

Via de overzichtelijke website snel besteld. Het infraroodpaneel werd ook snel geleverd en staat al werkend ( via app) op de gewenste plek.

Ook als er een issue is met het product wordt het perfect opgelost. Zeer tevreden.

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf

Geweldig bedrijf Goede service Snel En niet te vergeten deskundig personeel.

Top geregeld

Vooraf goed advies gekregen via de chatt. Netjes afgeleverd, goed verpakt. Binnenkort monteren dus of het werkt moet ik even afwachten maar heb er vertrouwen in.

Ben er blij mee

Heerlijke warmre

Levering soepel

Goed gedegen antwoord op mijn vraag in een email. Geleverd als afgesproken

goed en kompleet aangeleverd

correct en op tijd aangeleverd

Het infraroodpaneel voldoet aan mijn verwachtingen.

De bestelling is geleverd, zoals beloofd is. Goed verpakt. Heldere handleiding. Makkelijke montage. Eenvoudige bediening.

hijdoettutgoed

precies zoals ik al zei: hijdoettutgoed

Prima. Indien op voorraad heel snel ontvangen.

Er was iets fout gegaan met vervoerder, dit was heel snel opgelost.

Gewoon goed

snel

betrouwbaar

Vriendelijk, snel en behulpzaam!

Erg goed geadviseerd en vlot geholpen door Verwarmingshandel. De twee VH Smart Heatbar's die ik kocht doen het uitstekend.

Erg tevreden!

Snelle levering . We zijn erg tevreden.

Zeer snel en vriendelijk te woord gestaan en daarna zeer snel opgelost!

Zeer prettig geholpen na aangeven dat de verwarming niet meer reageerde op de afstandsbediening. Volgende dag al een nieuwe afstandsbediening in huis. Zeer tevreden!

Zeer goed.

Zeer goed. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Gehele operatie prima uitgevoerd!

Dikke pluim!

Klein probleempje met niet werkende karpetverwarming perfect opgelost!

Uitstekend service

Uitlevering van de bestelling was goed evenals de uitstekende product uitleg via een telefonisch onderhoud met een kundige en zeer vriendelijke medewerker. Zij nam de tijd en had echt verstand van zaken.

Prima product!

Product was prima verpakt en snel geleverd.

Positieve ervaring

Prima product goed verpakt snel geleverd

Keurig, volledig en persoonlijk

Een offerte en enkele inhoudelijke vragen was het begin mijn bestelling. Alle vragen werden correct, volledig en snel beantwoord. Ook op verdiepende vragen snel antwoord gekregen. Resultaat was een goed advies en snelle levering. De website is netjes, overzichtelijk en behulpzaam.

Gewoon zeer goede service

Zeer goed af gehandeld en geleverd

Prima levering

Ook voorgaande bestellingen en vragen keurig afgehandeld.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".