Duidelijke uitleg.

Snelle verzending.

Geweldige zaak

De dag na mijn bestelling (savonds) al onderweg, keurig verpakt geleverd. Ben er super blij mee ik raad u Kitoh aan!

Top geregeld.

Verwamingshandel had verkeerde snoer opgestuurd. Daardoor liep mijn planning wat uit maar Brenda zorgde dat mijn bestelling nog na 15u weg ging. De volgende ochtend net na 8uur stond de bezorger al aan de deur. TOP!

Onlangs bestelde ik een bureauonderstel. Er was iets mis gegaan met de levering, maar dit werd uiterst correct opgelost. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Een internetbedrijf zoals een internetbedrijf hoort te zijn.

Zeer goed en netjes geholpen via telefonische vragen over het product. Artikel besteld en de volgende dag werd het al bezorgt,. Netjes en goed verpakt. We hadden al ervaring met VH en dus weer wat besteld ! Goed bedrijf, ga zo door !!

Mooi op tijd geleverd, telefonisch een vraag gesteld en netjes een antwoord gekregen.

Snel en deskundig

Een telefoontje was genoeg om mijn wens in vervulling te laten gaan. In een prettig contact werd bevestigd dat mijn gewenste product ook in het assortiment aanwezig was en de dag erop was die al thuis. Ziet er goed uit, compleet met duidelijke handleiding. Is nog niet gemonteerd, maar dat zou geen probleem moeten zijn.

Behulpzaam

Via de chat ben ik heel erg goed geholpen in de keuze voor een infraroodscherm in mijn badkamer. Wat een service!

Een snelle levering

Een snelle leveringsdatum binnen 3werkdagen al in huis. Hebben het paneel uitgeprobeerd was allemaal prima. Helaas moeten we wachten dat de badkamer klaar is dat we kunnen merken of hij helemaal naar wens is.

Goede informatie

Op internet kon ik niet direct al mijn vragen over een specifiek infraroodpaneel beantwoord krijgen. Maar via e-mail en later nog telefonisch ben ik uitstekend geholpen. Heb inmiddels 2 panelen met toebehoren besteld en ontvangen. Dank!

Goede klantenservice

Meerdere keren de klantenservice gebeld met vragen over de infra rood vloer verwarmingen en altijd zeer vriendelijk en goed uitleg gekregen op mijn vragen Bestelling zeer snel en goed verpakt geleverd Tot zover dik tevreden Hoe de werking is weet ik nog niet want het is nog niet geinstaleert

Gewoon goed

Gewoon goed

Super service

Helaas was een motor van het frame stuk. Kan gebeuren, wel erg blij dat ik goed en vriendelijk geholpen ben.

Prettig bedrijf om iets bij te bestellen

Fijne en correcte uitleg

goed geholpen

Goed advies snelle levering

Superservice en snelle levering

Ik heb voor het aanleggen van infraroodvloerverwarming een prima advies en snelle levering van de materialen gehad. Zeer tevreden.

Helemaal top

Er wordt goed meegedacht als je een vraag hebt. Met goede voorstellen of aanpassingen aan het oorspronkelijk plan

Prima materiaal

Correcte verwerking en levering

Goed advies

Primageholpen met telefonisch gespreek

Correcte bestelling en levering, dank daarvoor

Khad mij gemist in mijn bestelling .dit werd correct en vriendelijk opgelost. Niks op aan te merken,verwarminghandel is een eerlijk en correcte firma. Dank daarvoor.

Zeer kundig en behulpzaam!

Zeer professionele en kundige mensen. Zelfs als de vloerleverancier meer informatie vraagt staan zij die ook te woord. Ze denken mee met de situatie. Kortom aangenaam verrast door dit bedrijf. Levering prima in orde. Vloerplan aanleveren en zij doen de rest voor je. Alle pakketten voorzien van duidelijke informatie. En ook nog groen doen, gebruikte dozen hergebruikt voor verzenden.

Snelle levering prima product

Mooi product snelle levering

Hoop op een heerlijke warme winter met mijn nieuwe voeten tapijt

Perfect Paneel.

Gisteren het IR paneel gemonteerd en ben zeer tevreden. Installatie aan het plafond is wel even een dingetje maar hij werk perfect. De rand LED verlichting geeft een leuke sfeer.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".