Heel goede service, prachtige trui

Ben heel tevreden van jullie service. Jullie hebben mij telefonisch goed bijgestaan. De verzending gebeurde super snel, de dag nadien was de trui al aangekomen. Mooi en zeer professioneel verpakt. Ik ben een tevreden klant en ik zal veel reclame voor jullie maken. Jullie zijn goed bezig. Gratis verzending was een meerwaarde.

Erg goed geholpen!

Het artikel dat ik wilde hebben was niet meer beschikbaar. Samen naar een vervanger gezocht en gevonden. Erg vriendelijk personeel.

Snel en uitstekend

Voor kerstmis heb ik een mooi cadeau gekregen namelijk een giftcard van mijn vriendje die mij bij Ricomoda liet shoppen wat nieuw voor mij was, en hoorde van mensen dat het een goede service bied, dus ik dacht ik probeer het uit, en ondanks met kerst pas besteld 27 december in huis. Top Service Ricomoda!!!

Beste online webshop van afgelopen jaar!

Overzichtelijk en duidelijke webshop en prettige afhandeling van gekochte product.

Goede aankoop geweest…

supersnelle levering!

HEEL MOOI VERPAKT EN SNELLE LEVERING!

Veel keuze en super geholpen

Trui uitgekozen. Veel keuze en super geholpen. Mooie merken

Top, altijd snelle levering en topmerken op voorraad

Goede service, snelle levering, mooie merken en leuke spaaractie, kortom gewoon top!

Alweer een fijne ervaring

Overzichtelijke webshop, mooie producten, correcte en snelle levering. Enig minpuntje is dat de maten in het winkelmandje niet zichtbaar zijn.

snelle en goede service

Onwijs tevreden met de aankoop! goede kwaliteit en de bezorging ging vlekkeloos! Top dus

Altijd super

Iedere bestelling opnieuw alles optijd en goed gecommuniceerd

geweldig

zoals altijd geweldig geholpen door team rico

Snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen

Snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen

Super geweldig

Snelle levering super tof

Nette service

Goed en klantvriendelijk geholpen.

Snelle levering. Producten goed extra gelabeld voor mogelijk retour. Jas was helemaal zoals verwacht, super! Ga hier vaker shoppen, mooie merken. Aanrader!

Super snelle levering en heel zorgzaam verpakt

Snelle levering zoals altijd!

Top winkel

Snelle levering,scherpe prijzen

Zoals gewoonlijk uitstekend

Top kleding netjes op tijd bezorgd

Top geregeld

Vervelend dat PostNL het hier laat afweten. Rico mode heeft dit top opgelost, complimenten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top, snelle levering

Snelle levering, goed verpakt top winkel.

correct en snel

Nadat ik mijn bestelling geplaatst heb is deze supersnel en correct geleverd! Super.

Helaas was er een voorraad verschil en werd een besteld item niet uitgeleverd werd hier zeer snel en correct van op de hoogte gesteld en geld wad de volgende dag keurig terug gestort zoals altijd snelle en correcte service.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR