Uitstekend, duidelijk en snel

Duidelijke website, goede prijs, snelle verzending

Pakketje was snel binnen

Snelle levering, netjes verpakt.

Snelle levering, wordt aangeboden in gesealde doos met verzegeling op de artikelen zelf. Fijne en snelle service!

Top service en bijzonder snel!

Hele fijne webshop met snelle verzending en retour afhandeling. Prachtige merken, echt een aanrader

Super snelle bezorging, service 100%

Nu al een aantal keren iets besteld, en gewoon super goed verpakt. Tijd om een keer de winkel te gaan bezoeken

snelle levering en veel keuze!

Mijn zoon had een jas gevonden bij jullie, omdat hij in de examens zit heeft hij geen tijd om naar de solden te gaan, daarom was deze optie wel een goed idee! De jas werd snel geleverd, was mooi en stevig verpakt en de maat zat goed, dus top! Iedereen happy!

Snelle levering en prettige afhandeling bij een retour

Wij hebben de afgelopen tijd 3 bestellingen gedaan waarvan 1 retour gestuurd.Rico moda levert snel en mooie verpakt. Ook de retour werd zeer snel terug betaald! Top service!

Fantastisch zoals altijd

Weer helemaal tevreden! Met bestellen per ongeluk gekozen voor ophalen in de winkel. Snel gebeld en het was gelijk geregeld. Volgende dag alles netjes in huis!

Perfecte service!

Op zondag besteld en op maandagavond al in huis. Netjes verpakt. Ik ben dik tevreden!

Snelle levering, mooie verpakking

Top verpakt en verzonden, snel

snelle levering, goede, service, mooi verpakt, mooi artikel exact zoals op website

Zal zeker vaker bestellen bij Rico Moda

Op tijd bezorgt en netjes en mooi verpakt

Altijd mooie keuzes en als er iets mis is wordt het netjes geregeld en ook qua communicatie altijd goed en snel

Geweldig!

Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen! Makkelijk bestelproces, leveringsbevestiging en snelle levering met gesealde levering. Echt top! Ga ik graag vaker bij bestellen!

De bestelling ging snel en ook de levering ging soepel!

Rico Moda heeft een overzichtelijke site en de bestelling en bezorging gingen heel vlot.

Zoals het zou moeten!

Zag een mooi artikel op de website, maar twijfelde ondanks de geruime omschrijving en kreeg binnen zeer korte tijd een bruikbaar antwoord waardoor ik mijn bestelling kon plaatsen!

Always good service!

Happy customer with Rico already for quite some time, always in my list of shops, specially to buy Jacob's jeans.

Prima service en snelle levering!

Nvt.

Mooie spulletjes en goeie service

Fijne webshop met mooie artikelen en snelle verzending

Sneller levering, goede kwaliteit

Superfijne mensen en goed persoonlijk advies.

Steeds weer een feest om even bij Rico en zijn team binnen te lopen. Of je nu komt voor een mooie jas of gewoon een T-shirt, je voelt je altijd welkom. En een grote keuze aan prachtige merken.

Fantatisch!

Snelle levering en goed ingepakt. Heb voor het eerst bij deze online winkel besteld, omdat ik 2 leuke shirtjes zag van OLAF en Arte Antwerp. Door deze winter sale, heb ik ze beide gelijk gekocht. Ik zie dat ze ook andere streetwear merken verkopen. Ik ben ze ook gaan volgende op instagram, zodat ik de toekomstige sales actie kan gaan volgen ;).

Toppie

Goede en snelle levering Foto’s zijn duidelijk en product naar verwachting

Snelle levering!

Je bestelling komt heel snel naar je toe, waardoor je er snel van kan genieten. Rico moda heeft een erg mooi assortiment en goede prijzen. Ook hebben ze vaak mooie aanbiedingen, echt een aanrader om daar te shoppen!

Gewoonweg top

Vlugge levering in België, verzorgt verpakt, een echte aanrader, rico moda je hebt een belgische klant bij

Snelle levering. Snelle retour afhandeling.

Kleding tot nu toe altijd prima. Vandaar dat ik nog steeds koop. Top.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR