Goed, snel en netjes

De schoenen waren er snel

Fenomenaal!

Fijne webshop, overzichtelijk en je hebt een ruime keuze. De verzending was top, ondanks deze hectische tijden toch snel en adequaat aangekomen. Het product was mooi verpakt en van goede kwaliteit. Kortom: een klasse webwinkel!

geweldige service netjes ingepakt snelle levering

prima om leuke kleren te bestellen

Leuke winkel, breed assortiment

Snelle levering, gemakkelijk retourneren en goede website. Maat aanduiding bij sommige producten soms wat twijfelachtig.

Lang getwijfeld of ik een bepaalde broek zou kopen maar dankzij de maattabel op de website in een keer de juiste maat besteld!

Snel geleverd - keurig contact!

Mijn eerste ervaring met Rico Moda was zéér positief. Kleding werd snel geleverd. Bij het bestellen van een onjuiste maat, was er snel contact zodat e.e.a. ook weer snel opnieuw geleverd werd. De overige kosten werden snel retour gestort. Zeker niet mijn laatste bestelling!

Super goed alles tevrede

Snelle levering, leuke merken.

Een mooie, overzichtelijke webshop met diverse leuke merken. Snelle levering, zelfs in corona tijd. :)

Snelle levering en goede verpakking!

Track en trace werkte goed en vond het erg fijn dat mijn broek in een doos zat in plaats van een plastic zak. Ik bestel zeker nog een keer wat!

Ik ga hier zeker vaker kijken voor kleding

Overzichtelijke website en een breed assortiment. Ik had een Stone Island sweater besteld. Mooi ingepakt (wordt duidelijk extra aandacht aan besteed) en snel geleverd. Ook de AfterPay mogelijkheid is een plus. De sweater bleek helaas te klein te zijn en er waren even geen grotere maten meer op voorraad, anders had ik die zeker alsnog bij Rico Moda gekocht. Hoe dan ook een leuke zaak, die ik zal onthouden wanneer ik weer eens mooie kleding wil scoren.

Helemaal Tevreden...

Graag wil ik doorgeven dat ik helemaal tevreden ben over het product en de levering.... Voor de 1e keer bij deze winkel besteld en vanaf het moment van bestellen tot betaling en levering, zéér tevreden!! Betrouwbaar en ondanks de Corona, tijdig geleverd!

Wederom prima

Ik ben al meerdere keren bij Rico Moda geslaagd voor leuke kleding. Zowel online als in de winkel. Spontane, correcte medewerkers in de winkel en wanneer je iets online bestelt wordt het degelijk verpakt en snel verstuurd. Fijne winkel.

Uitstekende ervaring

Trui besteld, betaling ging vlot en geen gezeur met verplicht een account aanmaken. Snel verzonden en mooi ingepakt. Eigenlijk alles helemaal top, behalve één ding: de trui was mooi, maar was niet geheel schoon geleverd. Er zaten een paar lichte vlekken op.

De site is makkelijk en snel geleverd ondanks de corona tijd.

prima artikel

Ik heb een broek besteld as cadeau voor mijn dochter. Werd geleverd in een mooie doos. De broek paste perfect en zij was heel blij.

Jasje besteld. Toen deze aankwam en te klein bleek te zijn, heb ik contact gehad met de winkel. Er is mij vriendelijk uitgelegd dat ik het gewoon terug kon sturen én alvast een nieuwe kon bestellen. Dezelfde dag besteld en een dag later alweer binnen. De juiste maat, erg blij met dit jasje!

Goede site, product minder.

Alles op de site stond duidelijk aangegeven, helaas jammer dat ik de stone island trui heb ontvangen met een vlek erin. Als webshop vind ik het jammer dat je zulke producten opstuurt naar je klant. Gelukkig valt de vlek niet op dus stuur ik het niet retour.

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering en producten van uitstekende kwaliteit

Beste service Nederland

Pakketjes worden zo snel geleverd. Echt geweldig nooit gezeik. Wordt ook netjes ingepakt.

Perfect!

De bestelling zoals altijd snel en keurig verpakt ontvangen. Top, bedankt!

Snelle levering klantvriendelijk goede prijs kwaliteit

Snelle levering klantvriendelijk mooie kleding

Snelle levering in mooie verpakking

Prima tent

Snelle levering en mooie producten

goede en snelle service!

80 Lange Vorststraat