Super Goede service snelle levering goede kwaliteit

Je besteld stijl en je ontvangt het in stijl

Alles wordt zeer correct en met stijl afgehandeld en tijdig bezorgd.

Helemaal top!!

Binnen 1 dag in huis. Zag er keuring uit. Super netjes ingepakt. In 1 woord top!

Top winkel!

Mooie dingen in de webshop! Snelle levering ! En vaak mooie prijzen!

Zoals altijd super

Zoals altijd weer een top ervaring. Snelle levering, binnen 24 uur al geleverd.

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Mooi assortiment aan producten, goede website en snelle levering!

Mooie kleding en top service!

Vriendelijke site met mooie kleding. Service in de zin van snelle levering is top!

Mooie kleding, snelle levering.

Ze hebben mooie spullen en een snelle levering. Zelfs mijn retour is snel verwerkt. Ik zou vaker hier kopen.

Helemaal super

Broek besteld , volgende dag al in huis ! Was helaas te klein terug gestuurd en de volgende dag de juiste maat in huis ! Top service

Snelle bezorging, mooi product

Prima website en keurig nette bezorging

Het is net of je een cadeau krijgt. Zo mooi en netjes wordt het verpakt. Ook is de bezorging, zelfs in deze tijd, zeer vlot!

Topkwaliteit en snelle levering!

Rico Moda heeft altijd nieuwste mode en erg mooie collectie! Dit shirt zit perfect en is van topkwaliteit. Levering is a.s.a.p. En kleding is exclusief verpakt.

Je zit altijd goed bij Rico mode webshop

Het is een duidelijke webshop, je word op de hoogte gehouden van de nieuwste collectie. En de manier waarop je het thuis gestuurd krijgt is heel professioneel.

Super makkelijk om te bestellen

Super makkelijk en simpel om te bestellen. Rico ken ik nog van vroeger dus die gun je dat ook zeker in deze onzekere tijd.

Mooie (web)winkel & uitstekende service

Rico Moda is een is een keurige zaak met een mooie collectie voor jong en oud. Goede snelle service, zowel heenweg (verzenden) als terugweg (eventueel retouren).

Goede service snelle levering !

Zeer goede service en snelle levering, Mooie trui aangeschaft via de website, netjes gecommuniceerd dat er een lichte vertraging in kon zitten doormiddel van Covid virus en de daarbij komende overbelasting op de online orders. Uiteraard geen probleem.

Er ging iets mis met de cadeaubon. Maar dat is allemaal goed opgelost!

Goede snelle service!

Mooie broek, snelle levering!

Geweldig!!!

Ontzettend snelle levering, keurig ingepakt en een snelle verwerking van je betaling.

Super Service!

Ik had 2 ''in gold we trust'' hoodies besteld op de site. Deze zaten super netjes ingepakt in een verzegelde verpakking. De levering was trouwens ook erg snel.

Super goeie service en snel geleverd

De producten zijn makkelijk te vinden op de site en worden snel geleverd

Alles prima geregeld, geen problemen ondervonden.

Snelle levering en goede collectie

Goede webshop en snelle levering

Ik verwacht zoals altijd goed maar krijg het pakket morgen pas binnen

Het is eigenlijk altijd goed geregeld dus daar ga ik ook nu weer vanuit En de late bezorging daar kan op dit moment niemand iets aan doen .Maar dat is niet het ergste als we maar gezond blijven .

Een super winkel met leuke merken en een hele goede service!

Ik heb goede ervaringen met Rico Moda, zowel in de winkel zelf als online winkelen. Je wordt altijd supergoed geholpen!

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR