Geweldige service

Ik had een trui besteld maar het betalen lukte niet daarna kreeg ik een mail waar ik alsnog de trui kon bestellen en de betaling kon voltooien. Ik kreeg alleen geen bevestiging gelijk dus ik had even gebeld en aan de telefoon werd ik heel goed geholpen en daarna was alles gelijk duidelijk. Dus kortom een fijne ervaring.

top service

Armani shirt besteld voor mijn zoontje maat xs zoontje is superblij mee xs komt ongeveer overeen met maat 164 176.

Aangenaam verrast, ondanks de grote korting toch mooi verpakt met nog een beschermhoes extra.

Alles is heel vlot en correct verlopen, vanaf bestelling tot en met levering. Dank u wel.

geweldig

Het product was heel snel, binnen 1 dag afgeleverd

Heel goede en snelle service.

Als zeer plesant. Overzichtelijke en leuke website.

Netjes en verzorgd

Ik heb onlangs een aankoop gedaan bij RicoModa en zelfs via het internet voel je meteen dat je een juiste aankoop hebt gedaan. Het pakketje was snel bezorgd en super netjes ingepakt. Zelfs een boekje erbij met laatste outfits. Heel netjes en verzorgd, top gedaan !

Altijd mooie producten, snelle levering en een top klantenservice

Blijf iedere keer weer bij Rico Moda bestellen. Ze hebben altijd de juiste producten, snelle levering en een fijne webshop. Al jaren m’n favoriete online webshop!

Goede service!!

Ik had een pet gekocht uit de sale, helaas belde jullie mij later op dat deze uitverkocht was en vergeten waren dit op de site te zetten. Jullie boden mij een ander model aan en voor het ongemak kreeg ik daar nog 20euro korting op! Super service !! Ik ga zeker meer bestellen bij jullie!

Producten worden in keurige staat afgeleverd. Altijd netjes verpakt. Goede klantenservice als wr iets is. De retoursticker echt een top idee van ricomoda

Goed en snel

Snelle levering en mooi product. Heel erg tevreden.👍

Helemaal top !!

Snelle levering netjes op tijd . Alles overzichtelijk voor elke klant !

Netjes optijd en een mooi product

Heb al een keer een shirtje gekocht bij Rico Moda is nog steeds in goede staat en de heuptas die ik nou besteld had ben ik ook zeer tevreden over

Geweldig goed!

Goede service, mooie kledig stukken en mooie merken. TOP!!!

Zorgvuldig verpakt, snel geleverd. Wat wil je nog meer? :p

Super snelle levering en service

Op kerstavond via de website een Jacob Cohen Jeans besteld, welke diezelfde dag nog aan post.nl over gedragen is. Pakket zag er goed uit, luxe verpakt en de broek komt volledig overeen met hoe deze op de website gepresenteerd werd. Erg veel plezier van.

Altijd een snelle levering en goede merken kleding met veel variatie.

Snelle bezorging, mooie prijs.

Product voldoet aan alle verwachtingen

Net als altijd top

Top zaak,met top producten

Eenvoudig te bestellen online, snelle levering, goed verpakt, top kwaliteit producten

Goede website waar producten goed te vinden zijn. Bestelling gaat eenvoudig, bevestiging daarvan direct per mail binnen. Snelle levering, kleding erg netjes ingepakt. Passend bij de kwaliteit van de kleding.

Super blij met de service bestel en al een paar jaar

Top levering en top kwaliteit

Ik heb besteld en het was een top ervaring alles verliep soepel en de bezorging was perfect binnen 1 dag !!!!

Wederom super fijne en snelle service!

Wat een fijne website. Genoeg kleding om uit te zoeken. De afhandeling is goed en snel. Erg betrouwbare winkel. Ik shop hier erg graag.

Top winkel en overzichtelijke website.

Echt een aanrader, grote diversiteit van merken en ook het bestelde item(s) worden met grote zorg ingepakt en verstuurd kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen. Al met al een echte aanrader.

In één woord helemaal top!

Jas van het merk Woolrich besteld (geweldige aankoop) maar ja deze jas verkoopt zich bijna natuurlijk zelf. Ware het niet dat Rico Moda zeer goede informatie geeft over het product. De beleving op de website is erg goed. Pakketje binnen 3 dagen in huis en ook nog eens geseald met een speciale sticker/zegel met daarop de tekst : indien beschadigd of verbroken niet aannemen maar terugsturen. Kortom nogmaals een zeer zeer prettige 1e ervaring gehad. Wellicht eens kennismaken in Goes met een goede espresso🇮🇹

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR