Reeds 2x besteld, ging heel voltjes en netjes verpakt.

Omschrijvingen / foto's enz kloppen online. Alles wordt geleverd netjes verpakt in een mooie aantrekkelijk doos ook nog eens.

Snelle correcte levering en ook retour keurig verwerkt.

Altijd snelle zending en netjes verpakt. Deze keer had ik niet de goede maat besteld maar retourneren is heel makkelijk.

Snelle levering en retouren, duidelijke foto's en filmpjes

Fijne webwinkel en website ook snel sturen en het rode label is duidelijk dat als je die doorknipt is duidelijk dat je niet kunt retourneren. Alleen bij het open in new tabblad in de website wordt het overzicht geladen en niet het artikel wat ik in een new tablad geopend wil hebben. Dat is wat onhandig.

Snelle levertijd

De productomschrijvingen op de site zijn erg compleet. Bijv. in geval van winterjassen wordt ook de graden indicatie duidelijk aangegeven. Ook de beschikbaarheid van maten is in 1 oogopslag te zien. En als laatste wordt een snelle levertermijn gehanteerd. Vandaag besteld is morgen in huis.

Supersnelle duidelijke service!

Toffe CP trui besteld die al de volgende dag werd geleverd. Ik werd van alle statusupdates op de hoogte gesteld en de trui was mooi en stevig verpakt. Aanrader dus!

Goede service! (zoals altijd ;))

Net als altijd goede service gehad bij Rico Moda. Personeel altijd klantvriendelijk en loop altijd met een lach naar buiten, of ik nou iets nieuws heb gekocht of niet!

Snel

Duidelijk en snelle levering

Fijne betrouwbare winkel

Fijne winkel, mooie kleding van hoogwaardige kwaliteit. Erg klantvriendelijk.

Super Mooi product, leuke aanbieding! Mooie kado verpakking. Keurig met dichtgeplakt zegel. Goede communicatie, snel bezorgd.

Ik bestelde en betaalde 2 broeken doch kreeg maar 1

Ik bestelde en betaalde 2 broeken doch kreeg maar 1, ik stuurde ook mail maar wacht nog op antwoord. Heb ondertussen antwoord gekregen. De 2 broek was niet meer voorradig. Men stortte me het volledige bedrag terug. Dat is zeer/te vriendelijk. Ik betaal er 1 van. Goed opgevold. Dus trustworthy.

Excellent :)

Mooie winkel, met aardig personeel en zeer behulpzaam.

Makkelijk en overzichtelijk

Mooie merken , overzichtelijk , snel geleverd!

Zoals altijd Top!!

Top!!

Was goed maar nu stuk minder der

Als je genoeg besteld waar je geen verzendkosten hoef te betalen. En je stuur een artikel terug en dan krijg je een antwoord nr omterug te sturen.Krijg je je geld terug min 5 euro.En daar ben ik het niet mee eens.

niks op aan te merken!

hele fijne ervaring, mooi ingepakt en snelle verzending!

Geweldig, snelle en nette levering

Ik bestel mijn kleren al een paar jaar bij Rico Moda. Altijd snelle en nette levering. Je kan zelfs punten sparen! Omdat ik “member” ben kan je altijd eerder profiteren van de kortingen. Wat wil je nog meer! Al met al ben ik erg tevreden en blijf ik bestellen bij Rico Moda.

Top geregeld. Van online bestelling tot bezorging!

Top geregeld. Van online bestelling tot bezorging!

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Top ervaring

Twee paar Filling Pieces bemachtigd. Prachtige nette sneakers voor een heel scherpe prijs. Gemakkelijk bestelproces, vlot en keurig geleverd.

Gewoon TOP

Zeer snelle leveren Top product Super snelle afhandeling GEWOON TOP

Hele goede winkel

Mooie spullen en zeer goede klantenservice

Perfect!!!

Razend snelle levering en goede prijs

Snel ontvangen, perfect ingepakt en staat super!!

Mijn Canada Goose Hoodie was mooi op tijd geleverd en ook goed ingepakt. De hoodie zag er mooi uit en zit perfect!!

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR