Duidelijk en snel

Ik vond de communicatie vanuit rico moda top, het vervoerders bedrijf die ik had gekregen was top vele malen beter dan dhl en post nl

Altijd vriendelijk, correct en snel. Oog voor de klant en zijn wensen.

Top ervaring

Vriendelijke personeel, je wordt altijd goed geholpen, mooie zaak , Zeker weten de beste kledingzaak van goes voor mannen.

Fenomenaal!

Wat een super winkel! Je wordt er altijd super geholpen en het is top kwaliteit kleding. De moeite waard om er eens binnen te stappen!

Zeer snelle en goede afhandeling van de bestelling

Snelle verzending, snelle afhandeling returns

Heel fijne shop ervaring

Supper winkel

Word er altijd goed geholpen en ze zijn vriendelijk

geweldig

als ik op zoek ben naar kleding is rico moda de eerste site waar ik kijk. het is helemaal mijn smaak. top service pakketje kwam snel en netjes ingepakt aan!

zeer goed

de beschrijving van de items was zeer goed. communicatie uitstekend

Zoals altijd weer TOP!

Wederom een super ervaring. Snelle levering, mooi verpakt en alles naar wens. Echt een aanrader om (online) te shoppen! Ga zo door.

Fantastisch service

Bij PostNL wordt een trui verduisterd en Rico Moda regelt kosteloos een nieuwe trui.

Slechte ervaring wat je niet zou verwachten van zo een bedrijf

1e instantie retour voor de helft gestort gekregen. Berichten gestuurd en werd gezegd dat het pakket niet in orde was terwijl ik daar wel bericht van had gehad. Na 3x bellen uiteindelijk konden ze de broek terugvinden. Ben uiteindelijk nog aan het wachten op een broek in een maat groter die ik een week geleden besteld heb. Komt eraan zeggen ze…

Snelle levering van een mooie sweater

In het weekend besteld en op maandag al geleverd!

Snelle en correcte levering na online bestelling

Snelle en correcte levering na online bestelling

Top winkel

Heb een parajumpersjas met korting gekocht, snelle levering en snel berijkbaar via whatsapp. Top winkel. Jammer dat de winkel niet bij me in de buurt ligt. Zou zeker vaker hier iets kopen

Snelle en prima levering

Perfect!

Aardig personeel en goed geholpen.

In alle drukte de volgende dag in huis

top snelle levering

zelfde dag geleverd

Mooie collectie, geweldige service

Top collectie, met mooie merken die ok continu wisselt.

Mijn ervaringen zijn zeer positief levering zijn zeer goed ook als het niet past retourneren ook geen probleem volgende dag heb je geld gelijk weer op je bank zeer ruime collectie zeker een aanrader top bedrijf Rico moda

Correcte, snelle levering

Zoals het hoort

Keurig verpakt, netjes opgevouwen. Dit is zoals je kleding thuis wil ontvangen.

Mooie kleding met zorg geleverd

Snelle levering, kwaliteit van kleding super. Perfecte communicatie. Helemaal top. Zeer tevreden

Erg tevreden.

Top kwaliteit en snelle service

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR