Zeeuwse Service door heel Nederland!

Nadat we afgelopen zomer in de fysieke store zijn geweest, en overigens prima zijn geholpen, ditmaal één colbert besteld. Past volgends eerder advies perfect. En tevens ook nog eens dezelfde dag geleverd. Service! Komen wij niet naar Goes, komt Goes naar je toe!

Mooie kleding..via webshop

Super zaak

Stone island trui besteld op zondag avond en maandag middag had ik hem al in huis. Super netjes verpakt en een snelle revering ,gewoon een top zaak.

Top!!

Mooie webshop met veel keus aan kleding. Snelle verzending en een uitstekende klantenservice!

Wel goed

Goed personeel en veel kleding

Goede en vertrouwenswaardige winkel

Shirt besteld , snelle levering , goede communicatie, graag weer .

Wat een kennis en ervaring!

Afgelopen week heb ik doormiddel van de kennis en verkoop ervaring met het juiste advies weer een geweldige outfit gekocht. Erg fijn dat ze ook combinaties laten zien en van vaste klanten ook weten kleding te combineren met eerdere aankopen .

Perfect!

Perfect as always

Product snel geleverd in een mooie verpakking.

Snelle verzending, goede kwaliteti

Duidelijke website, goede retourmogelijkheden.. prima bedrijf!

Mooie shirts gekocht

Geholpen door een medewerker die precies door had wat ik wilde. Mooie shirts van Valenza(draagt geweldig) en Genti gekocht. Bedankt weer.

Heel tevreden

Heel goed geholpen, kleren gekocht in de winkel en heel fijn geholpen door de medewerkers

Goede kwaliteit, snelle levering Mooie producten

Prettige levering, mooi verpakt

Ik wacht nog op een pakketje maar het pakket wat ik al binnen heb gekregen was ontzettend netjes verpakt en snel geleverd!

Goed, mooie kleding en altijd netjes afhandelen

Goed geregeld,mooie kleding en altijd netjes afhandelen , en vooral de goed keuze van de top merk… goed zo gewoon door gaan

Snelle levering, goede service!

Snel ontvangen, super netjes verpakt!

Prima service laatst een broek rits kapot jullie hebben de reparatie vergoed!

Prima service na bestellen direct in huis! Reparatie van een broek werd vergoed zodat broek niet hoefde te worden opgestuurd.

super

super

Kwaliteit en service blijft

Ik ben ondertussen al een paar jaar klant. De kwaliteit blijft super. Kleding netjes verpakt, fatsoenlijke doos erom heen en bij t terug sturen wordt het snel afgewikkeld. Ga zo door!

Ik heb super goede ervaringen bij Rico Moda

Snelle levering Mooie kleding Prijs kwaliteit in verhouding

De beste webshop die ik ken

Super van a tot z

Fijne winkel

Mooie merken en aardig personeel. Eerlijk advies en fijn geholpen. Je voelt je speciaal.

Top webshop Rico Moda

Fijne webshop met veel top merken Rico Moda. Goede leuke prijs in de opruiming!! Fijne en vriendelijke top klantenservice. En een snelle levering en goed verpakt.

Mooie winkel en goed geholpen naar keuze kleding

Ik ben leuk en goed geholpen door het winkel personeel voldoende kom zeker terug.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR