Vlot bestelling ontvangen en was mooi verpakt. Vooral doorgaan :-)

Laat geleverd

Schoenen prima, alleen ging er wel een aantal dagen overheen voordat ze geleverd werden, dat kan beter.

Excellent Service

Bought a Parajumper Last Minute Jacket. Arrived the next day beutifully boxed and packed including zip-up garment bag. Definitely recommended, thank you

Super service!!

Overzichtelijk, makkelijk en snel geleverd

Uitstekende service

Goede service en goed te bereiken op verschillende manieren. Staan je vriendelijk te woord bij vragen. En pakket is keurig verpakt.

Uitmuntend

Prettig winkel bij jullie

Goede kwaliteit

Precies zoals op foto en maat klopt

mooie kleding, netjes geprijsd en snel geleverd

Heel erg goed

Goede hulp en super service!

Super snel geleverd

Leuk en vlot assortiment en uitermate snel geleverd

Prachtige kleding, perfecte service

Helemaal blij met de kleding die ik bestelde voor mijn zoon.

Altijd mooie kleding, Snel geleverd, mooi verpakt!

Levering al gelijk de ander dag eerst een maat te groot besteld terug gestuurd en meteen het geld op de rekening nieuwe maat besteld en ook meteen de andere dag in huis

ONTZETTEND SLECHT

Ik heb gekozen voor trunkrs. Zou woensdag 17 mei worden bezorgd in de avond ik zat thuis en niemand gezien. Vrijdag zouden ze het opnieuw proberen en wederom kreeg ik pas savonds om 21:00 na 2 avonden thuis zitten weer een bericht dat ze mijn pakket helaas niet kinder bezorgden vanwege drukte of elders. Maandag zouden ze het opnieuw proberen en wederom om 20:00 het bericht dat ze door drukte het pakket niet konden leveren. Tot op de dag van vandaag heb ik niks ontvangen en zojuist heb ik mijn bestelling via trunkrs geannuleerd en zal ik dit pakket ook niet meer aannemen. Ik ga het ergens anders bestellen

Mooie winkel met mooi assortiment en zeer vriendelijk

Prima geholpen, veel geduld, niet opdringerig en vriendelijk/gastvrij

Super goed bedrijf

Voor herhaling vatbaar

Ik durf bijna te zeggen dat een wekelijks bezoekje aan Rico Moda niet heel raar meer is. Als echte designer-freak ben je zeker op je plaats bij Rico en zijn vriendelijke personeel. Goede service, aardig en oprecht. Ook de website heb ik niks op aan te merken: overzichtelijk en luxe. Kortom: aarzel niet meer en ga voor Rico Moda!

Topwinkel en een topwebshop

Snelle levering en veel keuze in de webshop dus top

Mooie kwaliteit van producten en snelle levering en service!

Goede overzichtelijke site en volop keuze aan prachtige merken en producten.

Kan niet beter. Top

Voor de juiste maat 2 jassen besteld en betaald voor mijn kleinzoon. De volgende dag bezorgd en eén jas retour. Dezelfde dag was het geld terug gestort. Betrouwbaar, gerenommeerd en exclusief.Maar dat is bekend. Wij zijn ook Zeeuwen en kennen de winkel. Zeer aan te bevelen.

Veel keuze, mooi ingepakt , snelle levering, een feestje om je bezorging open te maken!

Goed geregeld

Vlotte reactie op de bestelling en keurig verpakt op tijd geleverd. Eindelijk eens zicht op de intussen behaalde Ricoins.

Top, snelle levering goed en mooi product!

2 dagen leveringstijd en een super mooi shirt ontvangen!

Altijd goed

Kom er al vanaf het begin

Ontzettend goed geholpen door vakkundig personeel

Ik ben vandaag enorm goed geholpen nadat mijn eerdere aankoop ietwat tegenviel. Ik heb mijn aankoop kunnen ruilen voor een ander artikel, precies waar ik naar op zoek was! Ik ben niet voor niks een terugkerende klant bij deze winkel!

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR