Uitstekend, blij dat er winkels zijn die wel weten hoe het moet.

Uitstekend, alles liep perfect. Ook de Truncks levering, super.

Helemaal top!

Gisteren bestelt zelfde dag in huis. Verpakking was top product. Moest nog iets terug sturen, is netjes aangekomen en het bedrag zelfde dag nog gestort op mijn rekening.

Goede en snelle service

Meerdere keren besteld bij Rico Moda, goede service, erg professioneel. Soms zelfde dag in huis na bestellen. Artikelen die ze hebben ook met foto’s filmpjes van modellen die het dragen zodat je goed de pasvorm kunt zien. Perfect!

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Mooi bedrijf, zeer behulpzaam en meedenkend personeel.

Aangezien ik niet een al te gemakkelijke maat heb, is het vinden van goed passende kleding niet zo gemakkelijk. Echter bij Rico denken en zoeken ze altijd goed mee en geven eerlijk advies, daar heb je wat aam!

Super store met gave snel wisselende collectie

TOP winkel qua uitstraling, unieke sfeer en beleving met een persoonlijke service, tof personeel en een shop expierience die uitmuntend is….

Vlekkeloos

Ik kreeg keer op keer op instagram reclame van Ricomoda. Ik volgende heb nog niet op instragram. Toen ik bij de reclame tegenkwam en n product tegenkwam, klikte ik erop en een paar eenvoudige stappen later had ik het besteld. Super eenvoudig!

Fijne site!

Overzichtelijke site, snelle levering en mooie kleding

Aankoop bevalt goed

Ze reageren snel en netjes. Verpakking voelt als een kadootje die je open maakt.

Mooie trui gekocht van Stone Island

Goede ervaring, mooie website. Mijn bestelling binnen 1 dag binnen. Ben er heel erg blij mee.

Mooie merken op een duidelijke en overzichtelijke website.

Top ervaring met Rico Moda. Vorige week voor de eerste keer een shirtje gekocht via jullie site en hij past perfect. Bezorging zoals afgesproken dus kan eigenlijk niet beter.

Het is net een feestje

Na een rustige zoektocht op de website twee leuke kleding stukken kunnen vinden. Na het afrekenen en de bestelling is gedaan wordt je kort maar duidelijk op de hoogte gehouden wanneer je je pakket thuis kan verwachten. En ja wel zoals aangegeven komt je pakket thuis in een mooie doos. Bij het open doen komt er een frisse geur waardoor je direct enthousiast wordt om je nieuwe kleren aan te doen. Het is net een feestje waar je je cadeau aan het uitpakken bent.

Snel en netjes geleverd!

Heel fijn dat er een Andwoord nummer bij zat en een label voor retour zo weet je zeker dat je kledingstuk echt nieuw is niet stiekem een keer gedragen! Blij mee Snel weer shoppen bij jullie online

Kleding was al een keer gedragen

Kleding was al een keer gedragen. Had een vlekje.

Exclusieve zaak met 1 van de beste service van Goes

Zeer vriendelijk en altijd tevrede naar huis!!

Super service.

Online schoenen gekocht met de optie om ze op te halen in de winkel. In de winkel kwam ik erachter dat de maat niet juist was. Prima service om te zoeken naar een passende goede schoen en die ook snel gevonden. Bestelling werd geretourneerd en kreeg de nieuwe schoenen mee.

Snel en correct

Snelle levering, correct product, netjes verpakt, zeer tevreden !

Helemaal top

Beste zoekfuctie in de app en op de site ook goeie aanbiedingen

Een hele goede service

Ik heb nu een paar keer besteld bij Rico Moda. Elke keer ben ik zeer tevreden geweest met het geleverde product. Ik raad deze site voor meer mensen aan. Ik zal vaker dingen bestellen bij deze site. Het is namelijk top service!

Top zaak

Super winkel…..geweldige service en top kwaliteit producten. Mijn go to shop voor stone en CP

Beste winkel voor mij

Weer goed geslaagd! Deze keer in de winkel. Goede service en kennis en altijd de juiste merken. Jas, schoenen, broek en een paar truien gekocht. Was weer een goede ervaring dus tot de volgende keer!

Snel en correct geleverd

Daags na bestelling geleverd, ook retourneren is prima gegaan doordat ik verkeerde maat besteld had. Gelukkig was mijn kledingstuk er nog in mijn maat en de dag erna alsnog de juiste maat in huis

Zeer snelle service product zoals verwacht, maar ben niet anders gewend van jullie!

Uitstekend, duidelijk en snel

Duidelijke website, goede prijs, snelle verzending

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR