top

mooie kleding, maar belangrijker vind ik dat ze doen wat ze beloven, bestelling werd de volgende dag geleverd

Prima in orde

Prima in orde snel geleverd zoals afgesproken

Topzaak

Topzaak met kwaliteit merken. Kleding komt super verpakt binnen

Nemen de tijd voor je en de kwaliteit is super

Jarenlang een tevreden klant. Goede communicatie en snelle levering !

Mooie kleding, snelle service

Ik koop regelmatig kleding bij Rico Moda. Er is altijd een ruime collectie aan mooie designer-items. De kleding is altijd netjes ingepakt en wordt vaak de volgende dag al bezorgd. Wat ik ook pluspunten vind: de website is goed verzorgd met goede productfoto’s en ze hebben ook mooie content op Instagram.

Snel en professioneel

Ondanks de drukte, snel en goed geholpen.

Gewoon de beste webshop voor merkkleding

Altijd voldoende aanbod, regelmatig nieuwe items. Netjes en veilig verstuurd. Een aanrader voor een ieder die mooie merkkleding snel en gemakkelijk in huis wil hebben.

zoals altijd weer super

gewoon weer super,zoals we gewend zijn

Overzichtelijk, snel en makkelijk!

Ik koop zo nu en dan kleren via Rico Moda. Op de site is alles keurig aangegeven, per categorie of merk wat je specifiek wilt hebben. Het sparen van Rico punten is ook zeker mooi meegenomen voor volgende bestellingen. Ook de betaalmogelijkheden zijn ruim voldoende voor een goed verloop van betalen. Al met al een topsite!

vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan!!!

supersnelle verzending van prachtige stone island items

Goede communicatie. Snelle levering. Mooie producten.

Top winkel!

Goede kennis van de producten die ze verkopen. Fijne service.

Zeker een aanrader, betrouwbaar

Service was heel snel, 2 dagen later kregen we ons product.

Snelle levering en netjes bezorgd uiteraard.

Nu de 3de keer dat ik wat bestel en uiteraard was alles weer perfect. Snelle levering en artikelen netjes bezorgd.

Top service!

Snelle levering, netjes ingepakt. Kortom, zoals het hoort. Klasse van Rico Moda.

Vriendelijk en behulpzaam

Top bedrijf ! Een aanrader !

Aanbod is geweldig, bestellen en betalen is makkelijk en de levering is helemaal super. Deze webshop beveel ik aan!

Snelle levering, netjes ingepakt en goed op de hoogte gehouden via track en trace. Aanrader.

Ik verwachtte een plastic zak voor de muts…

Zo mooi en netjes verpakt … ik had dit niet verwacht … een mooie doos en daarin nog n mooie doos met de muts erin. Ik ben ook op jullie site gaan kijken. Ik ga zeker nog n x bestellen.

Snelle levering, mooie kwaliteit! Heel erg tevreden met mijn aankoop! Ga hier vaker bestellen.

Ruime keuze en snelle levering

Veel keus!

Zo als het hoort!

Na een lange tijd hebben getwijfeld om wat te bestellen bij Rico Moda. Ik heb het tot eindelijk toch gedaan en de service was top. Ik had 2 items besteld en een daarvan terug gestuurd en binnen 3 dagen had ik mijn geld al weer terug op de rekening. Waarom zat ik dan te twijfelen zul je dan afvragen? Nou ik kende de site niet zet zoals vele op het internet en wist daarom ook niet als de site betrouwbaar was, maar nadat ik er achter kwam dat er ook een fysieke winkel was had ik er genoeg vertrouwen in om wat te bestellen bij Rico Moda. En het is mij dan ook goed bevallen. De Service die Rico Moda geeft is goed en niks op aan te merken.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit!

Top zoals altijd

Goed, snel en overzichtelijk geleverd.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR