Mooie website en snelle levering

En een groot assortiment merkkleding en goede website

Bestelling nog niet ontvangen

Kan helaas nog geen ervaring delen daar ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen.hopelijk komt deze gauw.

Weet ik nog niet zo goed!

Helaas heb ik mijn bestelling van een week geleden nog niet ontvangen. Heb inmiddels met de klantenservice gesproken. Als ik over een paar dagen nog niets heb ontvangen dan moet ik opnieuw contact met ze opnemen. We wachten af. Mijn beoordeling hangt af van het feit of ik mijn bestelling nog binnen krijg. Voor als nog is mijn aanbeveling nee.

top zaak met goeie service

Goeie merken, fijne website en snelle levering!

Na 6 dagen wachten heb ik de bestelling nog steeds niet ontvangen.

Na 6 dagen wachten heb ik de bestelling nog steeds niet ontvangen. Op de website post.nl staat geschreven dat het nog niet eens aan hen is overhandigd. 3STIOG305060345 5038TG

Snel geleverd, goeie kwaliteit

Ik kreeg mijn Lyle & Scott hoodie binnen een dag thuis, en het is van uitstekende kwaliteit. Kan simpelweg niet beter

Super service!!

Duidelijke site, super snelle levering en keurig verpakt. Uitmuntend!! Enorme aanrader, wij gaan zéér zeker vaker bij Rico Moda bestellen.

Vlot

Ik heb heel snel en duidelijk gevonden wat ik nodig had! Snelle levering.

Online besteld , snelle levering

Fijne webpagina, bestelling verliep soepel Levering snel en fijn verpakt

Kwaliteit

Ruime keuze van merkkleding via de handige site. Snelle levering met zorg verpakt. Ik keer steeds tevreden terug :-)

Top geregeld

Duidelijke webshop. Makkelijk bestelproces. Snelle levering.

Precies zoals ik het had verwacht

Via hun uitgebreide website een mooie muts en bodywarmer van Mackage besteld, super hoe ze omgaan met jouw product hulde Geweldig verpakt, en supersnel ook. Ik ben zeer blij met mijn bestelling, en denk dat ik binnenkort de winkel ga bezoeken

Ik ben goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers en ze hebben veel merk kleding en schoenen .

Erg netjes bezorgt

We hebben twee keer een bestelling gedaan. De winterjas was zeer netjes verpakt in een fijne zak die we nog kunnen gebruiken voor andere doeleinden. Ook zat er een heerlijk monstertje bij met een lekkere geur. De tweede keer hebben we een geurtje besteld. Mijn zoon vindt de winkel altijd zoooo lekker ruiken! Daarom voor de feestdagen dit geurtje besteld. Wonder boven wonder werdt deze op zondag geleverd. Zoonlief was er mega blij mee en vindt het zonde om te gebruiken.

Snelle bezorging, goed verpakt.

Uitstekende service

Levering op tijd en de goede maat, erg overzichtelijk.

Top ervaring!

Als ik naar kleding zoek is Rico Moda mn nummer 1 site. Echt helemaal mijn smaak, top service en komt netjes verpakt aan!

Supergoed service

Ik bestel vaak bij Rico moda en vind het een topbedrijf! Overzichtelijk netjes verpakt als het aankomt Zeer goede service!

Fijne webwinkel

Rico Moda heeft een fijn werkende webwinkel met een breed assortiment. Ook het retourneren van artikelen is eenvoudig en bij vragen wordt je snel en netjes geholpen door de helpdesk.

Mooie kwaliteit kleding

Groot assortiment snelle levering

Altijd super

Bestellen betalen super service bedankt Rico moda…

Besteld en snel geleverd. Goed verpakt. Zal volgende keer weer kopen.

Mooi bedrij zeer goede service

Perfect!

Mooi site, duidelijk qua zoeken, voldoende foto’s en een groot aanbod.

Klantvriendelijk, behulpzaam

80 Lange Vorststraat