Ontzettend fijne webshop

Al meerdere bestellingen gedaan en ontvangen. Zeer te vreden!

Helemaal top!

Erg fijne winkel wat betreft online bestellen. Artikel keurig verpakt en netjes op tijd geleverd!

Gewoon oké

Correcte levering, niks op aan te merken.

Doen wat ze beloven

Snelle levering. Mooi en stijlvol verpakt. Retouren gaat makkelijk en snel. Geld staat snel weer op je rekening.

Snel en netjes verstuurd

Ontvangen product snel en zeer goed ingepakt ontvangen. Wel jammer dat de via Facebook beloofde cadeaubon er niet bij zat, en ik ook geen reactie krijg op mijn vraag daarover. Had met de bon graag nog wat anders besteld.

Perfect geholpen

Zeer goed geholpen en geadviseerd

Toppers met een uitstekende vlotte service, blijf zo verder doen!!

Van het eerste tot het laatste contact krijg je direct het gevoel dat ze je appreciëren als klant. De webshop is zeer duidelijk en alles wat wordt weergegeven klopt, aantal, verzending enz… Tevens hebben ze een telefonische klantendienst die vlot bereikbaar is. Van bestelling tot ontvangen van het pakket maar 1 woord, top!!

Top! Snelle bezorging, goede service

Mijn bestelling werd supersnel bezorgd. Kwaliteit was meer dan prima; echt aanrader!

Weer super geslaagd!

Weer mooie nieuwe merken. Was in de winkel in Goes. Personeel zeer professioneel. Nieuw tussenjas, vest, broek en schoenen gekocht. Tot de volgende keer.

Zeer tevreden over service en snelheid.

Snelle service afhandeling met levering. Daarnaast is klantenservice goed bereikbaar. Zeer tevreden over RicoModa.

Eerlijk, groot assortiment en goed advies

Super geholpen bij Rico. Veel voorraad en betrokken en eerlijke medewerkers. Alle hippe merken aanwezig

Top maar deze man kan even niet genieten van zijn kleding werd 2 dagen terug aangereden in hoofddorp

Auwie bijna dood had ik gelijk een mooie sweater gehad voor mijn begrafenis

Geweldige zaak!

Zeer mooie kwaliteit T-shirt van Arte Antwerp. Weer een pareltje voor in mijn kledingkast. Uiteraard weer zeer vriendelijk geholpen. Kom zeker weer terug

Breed assortiment, overzichtelijke website en snelle levering!

Snel verzonden en goede service

Goede service en snel verzonden

Zeer goede ervaring!

Goede producten, klantvriendelijke service en uitstekende levering en retourverwerking

Top product

Hele goeie service en goeie kleren.

Altijd uitstekend de site, qua service levering altijd uitstekend

Mijn eerste keer...

Ik was op zoek naar Jacob Cohen textielparfum. Via google kwam ik terecht op de site van Rico Moda. De site is erg overzichtelijk. De parfum was gelukkig op voorraad. Direct besteld en zonder verzendkosten. Hier houd ik van. Mijn eerste bestelling ooit bij Rico Moda... Dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

Goed verpakt en overzichtelijk op de site.

Netjes verpakt, snel.

Top serves

Op 7/9/22 besteld en de volgende dag al in huis heb hier al wat vaker wat besteld en het is helemaal super

Vet

Ik schrijf dit niet vanwege de giftcard. Top service 3 truien besteld kwamen gelijk binnen 1 gehouden en retourneren ging ook makkelijk. Toppers!!!

Aanrader.

Snelle levering. Ze reageren vrijwel direct op je mail, hele goede service dus :)

Duidelijk

Ik heb een goeie ervaring gehad. Ik had een vraag over een product en heb daar snel antwoord op gekregen. Zal er snel nog een keer bestellen

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR