Alles was in orde, mooie producten en snelle levering

Erg blij en de tas van Daily paper valt zo mooi! Ook kwam hij binnen een dag thuis, top service

Goed en snelle service. Word ik gewoon zo blij van. Heerlijk

Perfect geholpen, geen vraag teveel!

Ik ben vorige week in de prachtige winkel geweest, waar ik twee mooie parajumpers sweaters gekocht heb! Prima geholpen door kundig personeel, voor wie geen moeite teveel was om naar boven te lopen om andere maten/modellen te halen, die ik kon passen. Ik kom hier zeker terug

goede verkopers

je word altijd netjes en goed geholpen via iPads kijken of het artikel nog in je maat is super!

Zoals voorheen nog steeds perfect

In het verleden vaak besteld bij Rico Moda. Nu op nieuw ‘her’ontdekt en nog steeds dezelfde kwaliteit en service als voorheen.

Altijd netjes op tijd

Alles klopt!

Het bestellen, de snelheid van leveren, de kwaliteit van het versturen in hele degelijke en mooie verpakking. Helaas ook moeten retourneren (ivm pasvorm) wat eenvoudig gaat, snel gecrediteerd wordt. Echt een dikke 10!

Prima service!

Super goed

Zeer mooie kleding lijn, bestellingen worden correct afgehandeld

Heel klantvriendelijk en werd heel goed geholpen in de winkel.

Top! ik werd goed en snel geholpen door de medewerkers. Ze geven je ook echt alle tijd om je ding te doen. Mooie kleren en van goede kwaliteit. Dit was de eerste keer voor mij dat ik bij Rico Moda was maar zeker niet de laatste keer.

De bestelling is naar wens

Ben altijd terughoudend met bestellen,maar we zijn prima tevreden.

Top geleverd

Top geleverd

Goed service en klant vriendelijk

Top website, snelle levering en goede prijzen!

Goede duidelijke website. Na bestelling binnen een dag de kleding in huis, mooi verpakt. De prijzen waren ook goed en marktconform.

Snelle en verzorgde levering van mijn trui

Stone Island trui gekocht bij Rico Moda. Keurig netjes verpakt en verzegeld verstuurd. Ik raad deze winkel aan en ga er zeker vaker kopen

Hele fijne winkel en service

Online bestellen of kopen in de winkel, bij beide is de service top en wordt je goed geholpen. De kleding is altijd zoals aangegeven op de site en is van topkwaliteit. Aanrader!

Zeer snelle levering Heel mooi verpakt

Geniaal

Geweldige webshop

Het was mijn eerste bestelling bij Rico Moda, maar zeker niet de laatste. Wat een snelle bezorging en alles keurig verpakt. Daar kan menig webshop winkel een voorbeeld aan nemen.

Snelle afwikkeling en op beloofde tijd bezorgd.

Overal waren deze schoenen uitverkocht, behalve bij Rico Moda. Na de bestelling in het weekend waren ze maandag al bezorgd.

Service top, bezorging drama.

Snelle levering maar de PostNL had het pakket in de garage gelegd en zelf getekend…..en om 22.15 uur was er pas iemand thuis. Dus een poloshirt van €135,- kon zomaar door iedereen meegenomen worden.

Goede prijs goede levering

Werd geleverd op de geplande leverdag! Goed netjes verpakt.

Top bedrijf !

Zeer snel geleverd en mooi ingepakt !

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR