Snelle levering laagste prijs voor hoogste kwaliteit merken.

Snelle levering laagste prijs voor hoogste kwaliteit merken.

Betrouwbaar, snelle levering en top producten.

Fijne webshop met mooie artikelen. Snelle levering en goede melding als de bestelling onderweg is.

Helemaal top

Goede service, goede prijs en snelle levering. Een topsite, zeker aan te bevelen.

Top ervaring

Mooie producten, snel en nette levering

Gemakkelijk, snel en netjes verpakt!

Website is overzichtelijk, bestellingen zijn er altijd binnen 1 werkdag en zijn mooi verpakt.

Supper makelijk bestelen of retour doen niet moeilijk

Top bedrijf

Snelle levering!

Kleding in perfecte kwaliteit ontvangen en mooi verpakt! Geweldig zoals altijd!

Top als altijd

De ervaring is top zoals altijd

Uitstekende service

Had altijd goed ervaring met ricomoda.

Ik bestel en word mijn artikel gelijk doorgestuurd. Uitstekend service.

Heel goed geregeld

Het bestellen en Leveren gaat perfect, wel vindt ik nog steeds heb het al eerder aangegeven. De tag heel vervelend met het passen, heb daarop ook netjes een uitleg gekregen. Toch hoop ik dat jullie nog iets kunnen vinden dan minder hinderlijk is.

Snelle levering en goed product!

Shirt was snel geleverd en helemaal naar wens

uitgebreid assortie voor topprijzen

prachtig C.P. vest voor topprijs

Super!!

Snelle levering, maar ook als je toch iets wilt retouneren gaat dat super snel en makkelijk.Maar meestal houden we alles natuurlijk!! Super mooi kwaliteits kleding!!

Zeer verzorgd opgestuurd

Super met een verzegeling op de doos netjes ingepakt dus echt met liefde verkocht verpakt. Ga zo door

Altijd leuke kleding! Snelle levering en in de winkel leuk personeel!

Te gek concept en heerlijk personeel

In de omgeving de koploper in kleding. Bieden hoogwaardige merken aan, heel divers. Daarnaast ook zeer aantrekkelijk voor vrouwen. Het personeel is betrokken en vooral heel relax.

Top webshop!

Snelle verzending! Goede service! En top kwaliteit producten

Verwelkomend

Altijd fijn shoppen bij Rico

Beter kan niet

Altijd blij als ik het pakketje zie . Mooi ingepakt en mooie spullen . Alles paste ook weer zoals gewend

Duidelijke website, mooie merken en goede service

Zoals altijd een prettige website ervaring, bieden goede en snelle service en mooie merken. Wel jammer dat ze zijn gestopt met het aanbieden van Emporio Armani. Ik kan Rico Moda van harte aanbevelen!

Ruim assortiment

Mooie aankoop met 30% korting. Daarnaast spaar je automatisch punten, die je weer kunt gebruiken bij een volgende aankoop.

Voor herhaling vatbaar!

Kwaliteit, snel geleverd, goede service( ook telefonisch)!

Super! Mooie kleding, snel geleverd en een goede service!

Super mooie kleding, goede webshop en goede service!

Op zich goed normaal nooit geen problemen

Ik vind het alleen jammer dat er niet gekeken wordt voor een kleine compensatie ivm met aankoop die nog geen dag later een stuk lager ligt. Verder wil ik hier niet dieper op in gaan.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR