Snelle en correcte levering

De bestelling werd snel geleverd en was perfect ingepakt. Producten waren zeer mooi en pasten perfect

Gewoon geweldig!

Geweldig in de zin van: Ruim aanbod; Overzichtelijke site; Levering punctueel en conform afspraak; Verpakking van het gekochte, daar is aandacht aan besteed; Betalen op eenvoudige wijze. Al met al, ik kom terug!

Snelle bezorging, netjes verpakt.

Duidelijke communicatie en snelle verwerking van mijn bestelling. Mooi ingepakt kortom super.

eigenlijk gewoon prima

snelle en goede levering, vriendelijk berichtje erbij leuk

Heel goede ervaring

Vandaag besteld morgen in huis

Goed omschreven artikel. Binnen gekomen zoals vermeld stond . Tot de volgende keer

Wederom fantastisch

Snelle levering, gewoon super! Wederom een perfecte ervaring

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede merken en veel keus Voor Zeeland een topwinkel.

Goede service en aftersales!

Snelle levering en goede aftersale. Denken en oplossingsgericht.

Heel goed en precies wat we zochten

Ik ken Rico en zijn zaak vanuit Yerseke. Nu wonen we alweer 5 jaar in Zuid-Holland, maar mijn zoon is nu groot en wilde nieuwe merken proberen en wat hij leuk vindt, verkopen ze bij Rico en super nette levering via de webshop!

Super mooie winkel met veel keuze en vriendelijke presoneel

Wordt altijd goed geholpen zowel in de winkel als via de support op de website

Top kwaliteit snelle levering groot assortiment

Zet niet op de site dat voor 23:59 besteld morgen in huis is want het duurt nu 4 dagen door drukte

3 dagen Te laat geleverd

Zoals altijd top

Snelle levering en top kleding

Goede en vriendelijke service

Top!!!

Mooie trui, trage verzending

Trui besteld, na 3 dagen pas in huis. Voor de rest goed

Mooi verpakt, klasse

Snel en betrouwbaar

Leuke winkelervaring.

Ik kom niet uit de buurt en ben daarom voor iets specifieks naar Rico gegaan. Zoals gezegd heb ik een leuke winkelervaring gehad met vriendelijk en behulpzame mensen. Ik zal zeker in de toekomst terugkomen als ik op zoek ben naar nieuwe items. Mijn gunfactor is hoog bij deze winkel.

Geweldige winkel

Super geholpen door een geweldig team.

Super goed snel en netjes geleverd

Super goed snel en netjes geleverd

perfecte ervaring!

nadat ik een trui online had besteld, had ik gekozen voor de zondag service, nadat ik van gedachten was veranderd vroeg ik of het nog mogelijk was om het toch in de winkel op te halen, naar mijn mening vond ik dit erg flexibel van de team van RicoModa !

Topservice!

Ik kom er heel graag met mijn zoons. We worden altijd even vriendelijk geholpen!

makkelijke website, perfecte levering

de website is super makkelijk om te bestellen, alles is heel duidelijk aangegeven. De bestelling en betaling is prima verlopen en de levering was snel thuisgebracht in België. Top !!

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR