Snelle levering! Fijne website

De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Had twee bestellingen gedaan, maar helaas beide niet naar wens. Het retour aanmelden werkt ook erg prettig en ga zo snel mogelijk het pakket weer retour sturen. Ga hier zeker vaker bestellen.

Prima geregeld, snel en correct geleverd

Het was een uitstekende ervaring

De levering was top. Was er binnen een dag, zoals beloofd. Het product wat ik had besteld is moeilijk te krijgen maar ze hadden hem in elke maat tot mijn verbazing. Erg goede site. Ga er zeker vaker bestellen!

Goede online webwinkel met een breed aanbod aan designermerken, leuke acties en goede websitestructuur. Erg gebruiksvriendelijk.

Zoals altijd snelle levering van het bestelde artikel.

Deze keer Mason Garments sneakers in de sale op de kop kunnen tikken, half geld is toch mooi meegenomen.

Helemaal top

Top geregeld

Super mooie jas, goed en mooi verpakt en snel verzonden

Mooie jas gekocht, snelle verzending en super netjes en mooi verpakt.

Mooie kleding en prima service !

Mooie kleding en prima service !

Perfect en snel, zoals iedere keer.

Iedere bestelling is als vanouds, het gaat keer op keer perfect en je wordt op de juiste moment geinformeerd. De snelheid van levering, het uitgebreide (online) aanbod en de kwaliteit van de kleding zijn voor mij bepalende factoren om iedere keer terug te komen bij Rico Moda.

Snelle bezorging

Prima website en snelle reactie op mail

Klantvriendelijke website. Werkt goed en snel. Mail gestuurd hoe te handelen, binnen 5 minuten tijd had ik een reactie, waar ik iets mee kon doen!!!! Ga zo door.

Niks op aan te merken

Zeer goede ervaring

Ik heb een zeer goede ervaring van jullie. Jullie zijn snel en netjes. Top!

Goede service, snelle levering. Top product!

Prima.

Super snelle verzending, en prima verpakking.

Hier weten ze hoe je mensen mooier maakt.

Een super mooie zaak, verstand van mooie kleren en unieke items! Ik koop regelmatig iets bij Rico, en blijf mij iedere keer weer verbazen over de grote en speciale collectie!! Fantastische winkel, en aardig personeel!

Bestel vaker bij Rico Moda, altijd snel geleverd in goede verpakking. Top winkel!

Super service en winkel

Bestel hier regelmatig mooie kleren snelle service het pakketje krijgen is altijd een feest mooi ingepakt

Helemaal top!

Super snel

Prachtige merken veel keuze ennsnelle levering, perfect

Goede service, snel geleverd

Zeer tevreden.

Online prima fysieke shop minder

Ik ben een 70plusser, meerdere ervaringen bij betreden shop...ik word totaal genegeerd door de heren, die rustig hun onderlinge geb(r)abbel continueren. Heren, let op je manieren zou ik zeggen, probeer ook in je klantcontact je SI dealerschap waar te maken ! Weetje..vanaf het ontstaan van Stone Island een hele zooi jaren terug, ben ik een fanatieke SI-drager. Omdat ik een specifieke sweater XXXL zocht en alleen Rico Moda die aanbood, heb ik toch maar weer (éénmalig) bij hen geshopt.

Wederom perfect!

Goede, snelle levering & top verpakt. Zorgeloos bestellen hier!

Snelle en goede service

Perfecte zeer overzichtelijke site

Top winkel

Je wordt er super geholpen vriendelijke verkoopsters.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR