Niet blij

Nou er stond voor 17:00 besteld volgend dag thuis en ik heb helaas nog me bestelling niet en ik had het 4 dagen geleden besteld

Top ! S’avonds besteld , volgende ochtend in huis !

Goede snelle service !

Mooie winkel goede service

Mooie winkel met mooie merken…zeer snelle verzending volgende dag al in huis!

Topservice

Mooie merkproducten Goed verpakt, op tijd geleverd. Erg tevreden

Helemaal geweldig!

Heb een aantal keer wat bij Rico Moda gekocht en het was elke keer top! Heb ook weleens wat teruggestuurd en dat was ook top! Ben ook in de winkel geweest, ben goed geholpen, personeel ook erg vriendelijk!

Een superwinkel.

Super winkel, snelle en prima service

Ontspannen shoppen

Ik ervaarde de shopping ervaring als zeer ontspannen.

Snelle levering zonder gedoe

Ik had een Daily Paper broek besteld voor mijn zoon. De levering was snel en zonder bezorgkosten. Helaas wilde mijn zoon de broek niet. Dus geretourneerd, ook zonder verzendkosten. Ik had gekozen voor achteraf betalen (via Afterpay) dus geen gedoe met geld terugstorten en zo. Zeer tevreden.

Top winkel met top service

Bestellen, betalen, retourneren, alles is goed geregeld bij Rico moda. Uitgebreid assortiment van hippe topmerken, 5 star experience

Snelle levering, goed dat er een label aan zat als beveiliging

Mooi assortiment en snelle levering

Handige site met goede service, snel geleverd en fijn dat alles met afterpay kan.

Suuuuuupeeer

Goed op de hoogte gehouden van het tijdstip en datum levering . Kan niet beter dank u

Duidelijke website , mooie merken en top service!

Duidelijke website, ze verkopen mooie merken, makelijke retour en als er wat is wordt het opgelost. Kan Ricomoda van harte aanbevelen.

Goede kleding

Goede kleding en snel binnen

Super bedrijf

Gewoon goed!

Mooie spullen, goed ingepakt en snel verstuurd

Snel verzonden en mooi ingepakt. Ik had een zwembroek besteld en die werd geleverd in een mooi doosje. De zwembroek zat ook nog verpakt in papier.

Had valentino’s gekocht die allemaal verschillende kleuren

Na de 1e keer aan doen inde miezel regen verkleurde de groene kleur en blauwe kleur. Maar van 599-. Naar 413-. Vind ik gewoon goeie prijs dus dann boeit t me nier veel. Valt ook nauwelijks te zien

Super service

Eindelijk mijn pantalon gevonden die ik al in mijn collectie had , vanwege een gaatje op het bovenbeen kon ik mijn broek weggooien, maar gelukkig bij jullie weer gevonden, mijn complimenten voor de goede zorgen aan de verpakking en de snelle service. Met vriendelijke groet Marcel Vreeke

Goeie service

Ik had in eerste instantie problemen van een mooie arte trui, maar ricomoda heeft dit heel professioneel opgelost. Ik heb mijn trui dan ook binnen en ik ben er dan ook heel blij mee dankje ricomoda!

Gewoon net als altijd top service

Fijne website, snelle bezorging en super service!

De website is overzichtelijk en scrollt lekker weg. Nog geen 24 uur na bestelling heb je je pakketje al in huis en terugzenden is door middel van het label dat al in de doos zit, extra makkelijk! Mijn item was te klein en na terug ontvangst kreeg ik een email dat het bedrag binnen enkele dagen terug op de bank zou staan. Dat was direct dezelfde dag nog! Kortom, Rico moda heeft een mooie website met veel variatie aan merken, goede service en snelle bezorging.

Snelle levering!!!

Goeie aanbieding, duidelijke site en snelle levering!

De site en levering is perfect

De site is erg mooi en duidelijk. Ook de levering was perfect, alles was goed verpakt en het kwam aan in een mooie doos. Ook ben ik groot fan van het punten systeem waarmee je korting kan behalen. Al met al is het een perfecte site / winkel om je kleding te bestellen.

Super fijne winkel, aardig personeel.

Super fijne en mooie winkel, aardig personeel.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR