Snelle service en mooie kleding

Mooie kleding en word altijd super snel verzonden

Snelle verzending, mooi verpakt

Top winkel

Super verzending steeds weer.Super kleding al jaren!zeer tevreden

Super fijne zaak

Bij Rico slagen we altijd! Mooie en hippe kleding. Daarnaast word je heel fijn geholpen in deze flitsende zaak!

Geweldig, snel en correct

Leuk ingepakt

Mooie site, alleen maar topmerken. Maattabel aanwezig zodat je gelijk de juiste maat kan bestellen scheelt weer retourneren. Vandaag bestellen morgen in huis. Top Zaak!

Supersnelle service, mooie producten.

Rico Moda is altijd zeer snel met het leveren van zijn producten. Daarbij is het kledingaanbod altijd zeer up to date en divers, de inkoper weet precies hoe hij de modebewuste man moet aanspreken!

Ik kijk altijd uit naar het pakje, met volle moet. Het maakt me dag weer helemaal goed !!

Altijd snel In huis Mooi verpakt Prima kwaliteit In een woord “Perfect “

Uitstekend!

Snelle levering. En als we langs gaan in de winkel worden we altijd heel goed geholpen!

Makkelijk en snel

Ik kreeg van mn oom te horen over deze site, en zag het grote aanbod aan kleding. Had wat besteld en had het binnen 3 dagen in huis.

Goede service en snelle levering!

Bestelling geplaatst en voordat ik het wist was het alweer bezorgt bij me, bestelling was snel en compleet en goed en netjes verpakt qua buitenkant en binnenzijde! Topservice!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kleding en netjes verpakt. Levering duurde 5 dagen.

Goede service.

Mooie site. Fijne service en snelle levering.

Uitstekend service

Leuk verpakt en snel geleverd!

Goede ervaringen in het verleden maar deze keer minder

Mijn pakketje was snel ingepakt en verstuurt alleen bij postnl ging het mis rn kwam het pas 5 dagen later

Keurig bedrijf, netjes verpakt, snel geleverd en uitstekende service.

Altijd een fijn gevoel bij deze prachtige kledingzaak. Persoonlijke benadering en ook online de zaken perfect voor elkaar. De eigenaar is ook een fijne vent de staat voor zijn bedrijf en de producten die hij verkoopt. Aanradertje....!!

In één woord: TOP!

Zoals altijd alles snel en keurig verpakt geleverd. Bedankt en graag tot een volgende keer!

Prachtige winkel met goede service

Wij komen er nu al een paar jaar omdat zij echt de merken hebben die mijn zoon erg aanspreekt. Worden altijd goed geholpen en fijne sfeer in de winkel.

Top verpakt en super snelle levering

Een feestje om er te zijn.

Ons bezoek aan de winkel was mede door de corona regels weer fijn,goed geholpen door de enthousiaste medewerker.en nog even een pluim.......wat een fantastisch assortiment.

Snelle levering en perfect geregeld met retour

Mooie kleding, leuke merken

Top kwaliteit merk kleding

Zoals gewoonlijk weer super goeie kwaliteit kleding in super mooie verpakking

Goede en snelle service!

Ik bestel regelmatig bij RicoModa. Je krijgt je bestelling altijd heel snel in huis. Goede kwaliteit kleding en ze hebben een breed en leuk assortiment

Top website met snelle levering!

Mooie overzichtelijke website, snelle levering en goed bereikbare klantenservice!

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR