Top kwaliteit en service!

Altijd top kwaliteit kleding en goede service

Mooie C.P. Company trui besteld, maat op basis van wat het model draagt besteld en dit klopt volledig qua lengte en maat! Scheelt weer heen en weer verzending. Zeer tevreden!

Snelle levering en prima kwaliteit

Ik heb dit weekend een daily paper T-shirt besteld en dinsdag had ik hem al in huis. Mooi T-shirt prima kwaliteit. Snel geleverd en netjes ingepakt.

SUPER SERVICE

Erg netjes ingepakt! Snel en het item wat ik had besteld was gewoon fresh! Tot de volgende keer Rico Moda!

goede service en nette retour procedure

snelle en goede service. vond het product uiteindelijk niet mooi maar dat is een eigen fout geweest. het retour proces verliep snel en netjes

Alles gegaan zoals stond beschreven op de site. Dus geen vertraging, maataanduiding bij het product klopt. Dus geen verrassingen achteraf. Maar het allermooiste was wel het gezicht van mijn zoon toen hij z’n nieuwe jas uitpakte. Wat was hij er blij mee. En dat is als je een moeder van een puber bent nog helemaal niet zo gemakkelijk om voor elkaar te krijgen ;)) Bedankt hiervoor!!!

De site is overzichtelijk. Ik kon mijn bestelling makkelijk vinden en betalen. Het retouren gin heel makkelijk dus dat was ook fijn.

Zeer netjes !

De jas was helaas voor mij niet de juiste maat en de daarop volgende maat was niet meer verkrijgbaar op de site. Er is vanuit Rico Moda nog geprobeerd om bij de leverancier dit product na te bestellen , maar daar ook niet meer verkrijgbaar. Jammer , maar bedankt voor de moeite ! Ook is na het terug sturen van het product het geld zeer snel terug gestort. Nogmaals zeer netjes en klantgericht .

Problemen worden goed opgelost top service!

Super service

Als ik wat bestel, heb ik het altijd binnen 2 dagen. het is chique verpakt. En er zit een retour sticker bij. Super!

Super private shopping

Had gelijk een shop afspraak gemaakt toen het weer kon , werd super geholpen en wat is er fijner om gewoon in de paskamers v jullie de kleding te passen en dan goed advies te krijgen Die ervaring is super En ook weer super geslaagd, blij met m’n nieuwe shirts

Snelle levering en mooie verpakking! Ben er blij mee

Uitmuntend

Duidelijk site, zo besteld en snelle levering van topmerken

Zoals altijd klasse apart

Product komt overeen met de site, keurig verpakt en snel geleverd.

Goed geregeld

Goed assortiment, makkelijk te bestellen, en ik had het de volgende dag in huis. Het was ook nog eens stijlvol verpakt. Dit was mijn eerste bestelling hier, niks negatiefs aan op te merken! :)

Goede en snelle service

Goede snelle service

Goede snelle service. Leuke merken en gelukkig ook grote maten. Mijn zoon is 2.02 'm.

Keurig netjes op tijd bezorgd .

Zeer fijne website om spullen te bestellen Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen In een woord klasse .

Rico moda is echt een top winkel ruime keus kwa kleding veel leuke korting snelle levering en ze houden je goed op de hoogte via de mail dus echt een top winkel ben jij een man en hou je niet van shoppen neem dan zeker ff een kijkje de Rico moda site de site is ook mooi ingericht en heel duidelijk en de winkel zelf ook dus echt een aanrader en ik hem zeker ook op Rico moda gestemd!!

Snelle levering Keurig verpakt moest helaas retour maar ook dat snel verwerkt Nieuwe besteld en die was ook snel binnen Kom hier zeker terug

Top service altijd!

T liefste koop ik bij rico moda!

Mooie trui, snel in huis!

Mooie trui besteld en supersnel ontvangen. Kwaliteit is top en hij was goed verpakt! Heel netjes. Wel vind ik de webshop wat langzaam, maar wellicht dat dat aan mijn iPhone ligt.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR