Perfecte kwaliteit & service dienstverlening

Echt een aanrader. Een winkel-shop die echt met de tijd mee gaat. Trendsetter in Fashion ;-) ;-)

Voor herhaling vatbaar

Overzichtelijke website en duidelijk order- en bevestiging proces. Pakket kwam mooi verpakt binnen. Super!

Goede service, mooi ingepakt en goede communicatie!

Top service, communicatie was goed en het artikel was mooi ingepakt. Door de drukte bij PostNL duurde het iets langer dan normaal maar dat is volkomen begrijpelijk.

Snelle en nette bezorging.

Top geregeld !

Snel , duidelijk en top geprijsd! Klasse

Wachten

Dit is mijn eerste bestelling bij jullie maar 17 november een bestelling geplaatst gedaan sorry was niet meer leverbaar nu weer besteld maar t is nu 1 december en nog niks gezien ik snap de drukte vanwege black Friday maar nu is de leverdatum weer uitgesteld al 4 keer nu beetje raar ik vind d ef site leuk en mijn zoon nog leuker hoop dat t shirt zo komt en past mvg pascale

Top assortiment kleding, snelle levering en prima communicatie

Een heel mooi assortiment kleding en een hele goede website. De levering van producten is snel en in een goede verpakking. De communicatie is uitstekend, ook bij retourzending.

Altijd keurig verpakt en snel geleverd!

Beste collectie van Zeeland

prima ervaring

Mooie duidelijke website en de producten worden in een nette verpakking geleverd.

Niks meer aan doen! Gratis verzending en retour. De website is ook top. Producten worden goed omschreven. Ik bestel hier vaak mijn kleding!

Geweldig, zoals altijd

Prachtige service, mooie kleren, altijd netjes op tijd geleverd, ook heel nice ingepakt altijd.. Gewoon fantastisch Go Rico Moda... Vriendelijke groeten.

Makkelijke website met mooie merken!

Makkelijk te bestellen, duidelijke mail communicatie. Levering duurde wel lang ivm drukte blackfriday en Sinterklaas. Maar onwijs blij met de schoenen!

Kwaliteit, service, zending . Alles is perfect Heel erg bedankt voor de goede service er kan niks beter Ps. ( mooie sealbagg voor de jassen )

Gaat helemaal top

Mijn ervaring met rico is goed geen klachten altijd op tijd geleverd wat ik koop is goed en netjes verpakt ga zo door

Super kwaliteits kleding en snelle levering

Altijd super service!

Vindt altijd wel wat op de site van Rico Moda! Ga zo door!

Perfecte service

Nette levering , doen wat ze beloven

Mooie mannen zaak!

Super service hele mooie kleding. Ook voor dames zit er wat tussen :-)

Goede levering van leuke producten

Alles prima en zoals gespecificeerd

Alles prima in orde en kleding is precies als omschreven en goed!

Zeer snelle levering!

Al een paar x bij rico moda besteld en nooit teleurgesteld geweest top zaak met een breed assortiment kleding!

Zeer goed en netjes geholpen top service

Top! Volgende dag binnen.

Goed! Alles optijd en niks mis mee.

Snelle levering! Top We site

Savonds iets besteld volgende dag binnen! Mooie kwaliteit.

Goede service en altijd de juiste maten beschikbaar

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR