Super!Alles voldoend aan de verwachtingen

Handige site! Alles voldoend aan de verwachtingen. Snelle leveringen volgens afspraak. Is inmiddels mijn derde aankoop. Zeker een aanrader.

Goede en snelle service

Tijdens mijn bezoek was er direct een medewerker die mij kon helpen. Zodoende goed en snel geholpen.

Super Service en Snelle Levering!!

Zoals altijd super snel geleverd en mooie producten. Zeer vriendelijk personeel!

Snelle levering en top producten

Het kwam zeer snel en de levering ging zonder enige moeite. Het bestellen zelf ging ook gemakkelijk.

Weekendje weg in Zeeland, altijd even wat kopen bij Rico Moda

Supersnelle levering en fijne webshop ervaring!

Product was op voorraad en de volgende dag al geleverd! Winkel ervaring zoals het, in mijn ogen, ook hoort!

Leuke kleding

Leuke kleding alles netjes en vlot gegaan

Mondkapjes gekocht afgelopen maand. Aardige mensen, mooie winkel en prijs kwalitieit verhouding is goed!

Één en al lof voor dit bedrijf.

Jong en enthousiast team , die alles voor de klant over heeft. Gewoon top.

Altijd goed!

Mijn ervaringen met Rico en zijn team zijn altijd heel erg goed geweest. ben er ook al jaren vaste klant

Super blij met mijn bestelling,Weer mooi ingepakt en weer een super snelle levering! Top bedrijf

Snel bezorgd, makkelijk retour!

Makkelijk te bestellen en retourneren

Overzichtelijke site met veel kleding en een uitstekende service.

Veel meer kleding als voorheen en de nieuwe dashboard is zoveel meer beter geworden. Het feit dat je afterpay kan doen vind ik een gigantische verbetering. Wanneer iets niet voldoet aan jouw verwachting, kun je het zo retourneren. Heel fijn

Fantastische Service

Super service, had jassen besteld en waren te klein zelfde dag de nieuwe besteld en volgende dag gelijk binnen paar dagen nadien me geld gelijk terug, voor herhaling vatbaar

Snel en goed

Savonds besteld en de volgende dag al in huis, netjes verpakt

Gewelig

Zo als altijd volgende dag geleverd goede service keurug in gepakt top kleding ga zo door top

Goede hulp

Goede hulp en meedenkend

Snelle levering en mooie verpakking

eerste keer hoodie besteld en ik was verrast met snelle levering en mooie verpakking

Geweldige service!

Top bedrijf met een top service! Had een cadeaubon maar de bonnen waren vernieuwd en na een mailtje kreeg ik een nieuwe bon opgestuurd die het wel deed op de site! Daarnaast een top assortiment en top merken!

Snelle levering mooi en goed verpakt met kledingzak

top

gewoon een top zaak in alles

Mooie winkel ,veel keus en op voorraad, personeel met kennis

Prima product en levering

Snelle service en keurig verpakt! Klasse spul..goede kwaliteit..

Benaderd de perfectie

De stijl past bij de exclusieve kleding

Super netjes en snel

Het pakketje daar zat netjes een zegel op in een doosje en dan nog netjes in een papiertje

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR