geweldig

zoals altijd geweldig geholpen door team rico

Snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen

Snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen

Super geweldig

Snelle levering super tof

Nette service

Goed en klantvriendelijk geholpen.

Snelle levering. Producten goed extra gelabeld voor mogelijk retour. Jas was helemaal zoals verwacht, super! Ga hier vaker shoppen, mooie merken. Aanrader!

Super snelle levering en heel zorgzaam verpakt

Snelle levering zoals altijd!

Top winkel

Snelle levering,scherpe prijzen

Zoals gewoonlijk uitstekend

Top kleding netjes op tijd bezorgd

Top geregeld

Vervelend dat PostNL het hier laat afweten. Rico mode heeft dit top opgelost, complimenten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top, snelle levering

Snelle levering, goed verpakt top winkel.

correct en snel

Nadat ik mijn bestelling geplaatst heb is deze supersnel en correct geleverd! Super.

Helaas was er een voorraad verschil en werd een besteld item niet uitgeleverd werd hier zeer snel en correct van op de hoogte gesteld en geld wad de volgende dag keurig terug gestort zoals altijd snelle en correcte service.

Duidelijk en snel

Ik vond de communicatie vanuit rico moda top, het vervoerders bedrijf die ik had gekregen was top vele malen beter dan dhl en post nl

Altijd vriendelijk, correct en snel. Oog voor de klant en zijn wensen.

Top ervaring

Vriendelijke personeel, je wordt altijd goed geholpen, mooie zaak , Zeker weten de beste kledingzaak van goes voor mannen.

Fenomenaal!

Wat een super winkel! Je wordt er altijd super geholpen en het is top kwaliteit kleding. De moeite waard om er eens binnen te stappen!

Zeer snelle en goede afhandeling van de bestelling

Snelle verzending, snelle afhandeling returns

Heel fijne shop ervaring

Supper winkel

Word er altijd goed geholpen en ze zijn vriendelijk

geweldig

als ik op zoek ben naar kleding is rico moda de eerste site waar ik kijk. het is helemaal mijn smaak. top service pakketje kwam snel en netjes ingepakt aan!

zeer goed

de beschrijving van de items was zeer goed. communicatie uitstekend

Zoals altijd weer TOP!

Wederom een super ervaring. Snelle levering, mooi verpakt en alles naar wens. Echt een aanrader om (online) te shoppen! Ga zo door.

Fantastisch service

Bij PostNL wordt een trui verduisterd en Rico Moda regelt kosteloos een nieuwe trui.

80 Lange Vorststraat

Goes 4461JR

0113-219222

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire