1e ervaring is top

Snelle levering, correcte behandeling vd bestelling, alles degelijk verpakt. Voor mij was mijn 1e ervaring top

Zeer vlugge levering

Top webwinkel

zoals altijd zeer tevreden

Vlotte levering van mijn bestelling en zeer goed verpakt .

Alles was tip top in orde

Super produits et super service merci!

Produits de déco très sympa et service client réactif Livraison également très rapide

Zeer snelle levering!

Ik vind het fijn om bij jullie te bestellen. Jullie hebben een snelle levering dat is ontzettend fijn! Ik snap omdat het uit België komt dat alleen als je boven de €70,00 komt pas geen bezorgkosten hoeft te betalen. Ik vind dat zelf een hoog bedrag. Maar dat houdt voor mij in dat ik moet sparen om bij jullie artikelen te bestellen om het liefst boven de €70,00 te komen. Voor de rest zeer tevreden

snelle bezorging

Bestelling snel geleverd,helaas met verkeerd artikel

Goede website en Correcte levering

Goede en duidelijk website, snelle levering en heel goed verpakt

heel goede verzorgde bestellingen gekregen ben zeer tevreden.DANK U

geen negatieve opmerkingen.

Spullen netjes verpakt. Er was een foutje gemaak en dat is heel goed opgelost. Zeker goede service.

Mooi materiaal, goed stevig verpakt, op tijd geleverd! Top!

Beaucoup de choix

Un large choix de matériel d'art floral accessible aux amateurs, le tout à prix raisonnable. Livraison pratique en point relais.

Uitstekend en vlot geleverd

Goede keuze om snel je benodigde materialen in huis te hebben Duidelijke website

Topservice met topproducten

Snel mijn bestelling binnen gekregen en wat was ik superblij wanneer ik de doos open maakte,de producten waren super veilig verpakt en waren o zo mooi en kon het iets laten om er al direct mee aan de slag te gaan...een adresje waar ik zeker terug kom

fijn materiaal om met te werken

En degelijk verpakt toegekomen.

Netjes op tijd geleverd. Goed verpakt.

Zeker aan te raden.

Heel goed.

De levering kon niet vlugger. Zo snel. En....... goed verpakt.

Alles vlot verlopen zoals verwacht.

Snelle levering en prima website

Redelijk

In een doos van 12 zee-egels waren er 2 kapot en er zat een vrij grote bij. Levering was wel snel.

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering

snel, correct, goed verpakt geleverd, heel tevreden.

snel, correct, goed verpakt geleverd, heel tevreden.

Dik in orde!

Op tijd geleverd en degelijk verpakt.

Perfect!

Bestelling snel en correct uitgevoerd.

très déçue par la livraison.

Dommage quand on passe la commande, on nous dit 3 ou 4 jours, on attend à la maison sagement car on a peur de louper le livreur. Pas de chance, il passe le samedi à 15h 56mn 55s alors que je suis partie faire mes courses pour le w.end. Et de plus, après avoir refixé un jour de livraison, le livreur nous appelle et laisse des messages le dimanche.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.