Betrouwbaar

Zoals steeds correct en vlotjes geleverd

Geweldig !

Dankjewel voor de zeer snelle levering de volgende werkdag :-) Super sympathiek dat jullie het nog met de koerier konden meegeven.

Zeer vlotte behandeling van bestelling.

Snel en correcte levering

Lost al mijn verwachtingen op , dank voor de snelle service !

In één woord : zeer tevreden !

Zeer snelle service- top

alles verloopt vlot en vlug

alles verloopt vlot en vlug

Snel en netjes geleverd

Mooie producten en word snel en netjes geleverd.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

materiaal en levering goed!

Alles in orde!

Tres contente

Super experience!

super

vlotte afhandeling

Van bestelling tot levering aan huis is alles zeer correct verlopen. Perfecte service!

snel geleverd

snelle levering, zag er goed uit

Snelle en nette service.

Commande livrée rapidement

Clair net et précis

L'art floral est un moment de detente

1ère commande de materiel et beaucoup de choix.

Snelle en correcte levering!

Alles was netjes en stevig verpakt zodat de kans op beschadiging miniem was. Zeer snel geleverd ook. Volgende keer bestel ik hier zeker terug opnieuw!

Snelle en goed verpakt materiaal ..

Heel goed !!

Vlotte we goede service

Doen wat ze beloven

Vlotte levering en leuk materiaal

Vriendelijk, vlotte levering en leuk materiaal

Snelle levering van degelijk materiaal.

Ik ben zeer tevreden. Op zondagavond mijn bestelling geplaatst en dinsdag geleverd. Ook over de kwaliteit ben ik zeer tevreden.

ruime keuze en snelle levering

Duidelijke, gemakkelijke webshop. Snel gevonden wat ik zocht. Om 14u besteld en 's anderendaags 's morgens geleverd! Top!

Uitstekende service

Ik had een bestellibg geplaatst maar er was onvoldoende voorraad Na een telefoontje is er moeite gedaan om bij leverancier te checken Bestelling werd geplaatst maar zou vertraging oplopen. Er werd met mij contact opgenomen voor alternatief aan te bieden Zeer tevreden over de service

Stipte levering van materialen

Mooi materiaal

perfecte dienstverlening

Veel keuze aan materiaal, goede kwaliteit, correcte verzending. Maar de levering door PostNl laat veel te wensen over: nu tweemaal na mekaar ervaren. De laatste keer, de dag dat ik de levering verwachtte zoals aangekondigd, zat ik in de keuken te wachten. Plots, rond 10 uur, kwam er een bericht dat de levering pas 's anderendaags zou gebeuren. Ik bleef in de keuken omdat ik eten moest bereiden. Om 11 uur ging ik naar de brievenbus kijken of de post reeds geleverd was. Die was er nog niet = normaal. Maar...er lag een kaartje van PostNl met de mededeling dat, omdat ik niet thuis was, ik het pak zou moeten afhalen in een afhaalpunt. Via de QR-code vond ik dat ik naar de Sleepstraat zou moeten gaan, vanaf 's anderendaags. U kunt mijn ontgoocheling raden. En 's anderendaags 's morgens kreeg ik een nieuw bericht dat ik naar een afhaalpunt in de Overpoort moest gaan. Ik moet eraan toevoegen dat het reeds eens gebeurd was, een jaar geleden ongeveer, dat PostNl niet aanbelde maar zo maar een briefje in de bus stak alsof ik niet thuis was.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.