Snelle goede service en levering

Uitstekende levering!

Heel tevreden .Alles is geleverd zoals gevraagd

Snelle levering en prima verpakt.

Kwaliteit.

Een vlotte,vlugge service. Goed verpakt en de kwaliteit is top.

Très beau choix mais site pas clair

Le choix des articles est très intéressant, ainsi que les prix, mais je trouve personnellement que votre site n'est pas clair... Expédition rapide !!

Mooie producten, snelle levering en goede service

Goede en snelle service

De bestelling is op tijd aangekomen

Het materiaal zat los in de doos dus wat beschadigd

Prima in orde

Perfect!

Eerste keer bij jullie besteld, materiaal dat ik al jarenlang gebruik maar van een andere bedrijf. Jullie materiaal is van zoveel betere kwaliteit en de levering verliep heel snel. Dus niets op aan te merken en een nieuwe klant erbij.

Alles naar wens

Perfect!

Bestelling en levering keurig op tijd, netjes verpakt geleverd.

Mijn bestelling heel snel ontvangen Netjes verpakt.

Ruime keuze, goede prijzen, snelle correcte levering

In orde!

Heel tevreden met de aankoop en de producten zijn van goede kwaliteit.

Islandmoos kommt immer schnell und ist von guter Qualität

Habe nun schon mehrmals hier das Islandmoos bestellt. Ab Bestellung ist es bisher immer nur 4-5 Werktage unterwegs gewesen. Das ist echt top für eine Sendung aus dem Ausland, finde ich. Dafür ist es preiswerter und qualitativ besser als das günstigste Islandmoos, das ich in deutschen Shops bekommen kann, welches dann aber auch seine 2-3 Tage unterwegs ist. Für mich also keine Frage, hier kaufe ich immer gerne wieder ein!

Snelle levering, goede spullen.

Het materiaal is altijd in orde.

Mijn ervaring is dat ik goed materiaal krijg, goed telefonisch wordt geholpen. Een minpunt is de koerier postnl. Ik ontvang mijn pakket nooit op het afgesproken tijdstip dat via mail wordt doorgegeven. Voor de rest ben ik heel tevreden.

Prima service. Direct telefonisch contact zonder lange wachttijden en/of doorschakelingen!!!

zielig

Ik bestelde een cadeaubon van €50 en betaalde nog eens €1.95 verzendkosten. Om via mail dit te ontvangen : Geachte, Bedankt voor uw aankoop bij ons. Gelieve in bijlage de kadobon te willen vinden. Dan moet je zelf nog de zielige kleurloze pdf afdrukken! totaal niet lijkend op hoe het werd voorgesteld.

Snel en goed

Alles perfect en snel.

wordt niet geleverd volgens de afspraak

IK mijn ervaring nog niet mee delen daar ik nog steeds mijn bestelling niet heb ontvangen . Kunnen jullie dat eens nakijken AUB .Ik wacht er al een 5 Tal dagen op .

Super snelle levering

Super snelle levering naar nederland.

heel tevreden

heel goed , is vlug geleverd , goed verpakt, en gemakkelijk te bestellen alles was zeker goed

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.