Altijd snelle levering

Altijd netjes verpakt en ook ruime keuze in materialen

Superservice

Ben heel tevreden, bellen terug als er iets niet in voorraad is

Super service en erg snel geleverd

Ik bestelde een aantal metaalringen ivm een projectje en de prijs vs kwaliteit is echt heel erg goed! Ik ga hier zeker nog bestellen !

Uitstekend en zeer klantvriendelijk.

Had een bestelling gedaan , denneappels voor de kerstboom als kerstversiering. Binnen 1 dag had ik de bestelling al binnen, keurig verpakt, mooie kwaliteit en een zeer attent briefje erbij met daarin vermeld o.a. een fijne dag en week gewenst en dank voor de bestelling, zouden meerdere websites een voorbeeld aan kunnen nemen. Geweldig bedrijf top!!!

Snelle levering en prima service

Altijd goed en snel geleverd. Prima service, ik was nog wat vergeten te bestellen, en toen telefonisch contact gehad en mij prima geholpen en hebben ze ervoor gezorgd dat het nog werd toegevoegd aan mijn bestelling, anders had ik extra verzendkosten gehad.

Goede en snelle levering

Op vrijdagavond besteld en op zaterdagmiddag artikelen netjes verpakt aangeleverd gekregen. Op de rekening worden we op het onderschrift nog een prettige dag toegewenst. Klein detail maar wat netjes.

Grand choix et service rapide

Matériel de qualité et livraison rapide

Topleverancier!

Steeds op tijd geleverd, juist producten, heeft mijn volste vertrouwen!

Snel en alles in orde

Zoals altijd

Verzorgd en snelle levering!

Alles was tiptop in orde!

Ik ben zeer tevreden. Bij iets niet zeker te zijn bellen naar de web site men krijgt steeds de nodige uitleg,waarvoor dank. Zeer tevreden prachtige kwaliteit en zeer goede service.

Super vlotte bediening. Dank u

Netjes op tijd en een eerlijke behandeling.

Goed materiaal, snelle levering

Steeds snelle levering. Veel keuze.

Qualité irréprochable

Service rapide, matériel bien emballé, rapidité de réponse lors de question par mail. Merci à l'équipe de bloemschikmateriaal

Efficace

Service rapide et commande complète

Prima snelle levering

Goede ervaring

Snel gevolg aan bestelling

Snel gevolg aan bestelling. Dat is zeker interessant wanneer je voor sommige opdrachten de materialenlijst erg laat ontvangt.

Super service

Snelle en correcte levering

prima bedrijf

goede service. en mooie produkten

Snel en goed

Snel en correct

Steeds vlug geleverd en goeie prijzen

Vlotte en snelle levering Producten zijn van goede kwaliteit

Veel keuze, goede service, vlotte afhandeling

Ben ontgoocheld over de kleur van rendiermos “Siena” op de foto ziet het er oud-rosé uit in realiteit is het rood-steenkleur

Perfecte service tegen een scherpe prijs

Gemakkelijk te gebruiken website. Aangekondigde leveringsdatum gerespecteerd.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.