zalig

alles vlotjes en perfect geleverd

Super content

Altijd vlug en dik in orde

mooie keuze, scherpe prijzen, snelle levering

zie hierboven

Super goede service en snel de bestelling binnen

Een hele fijne ervaring.

Wat een top service,en steeds vlug verzonden,alles wordt mooi verpakt,eer dan een pluim

perfect

Mooie website, prijzen vallen mee en snelle levering

snelle en goede levering

Dit was mijn eerste kennismaking met bloemschikmateriaal.be. Goed assortiment en prettige prijzen. De levering ging snel. Zeer tevreden

Goede kwaliteit en levering

De spullen zijn van goede kwaliteit en de levering was super snel en goed verpakt.

Mooi materiaal. Goed verpakt. Snelle levering.

Ik ben tevreden

Tot op heden was het in orde

Snelle levering en mooi rendiermos.

Mooi rendiermos en goed verpakt. Dit is de 2e keer dat ik dit bestel en allebei de keren als heel goed ervaren.

Degelijk materiaal, keurig geleverd!

positieve ervaring! ik zal zeker nog opnieuw materiaal bestellen voor mijn workshops!

Sehr schnelle Lieferung und super Qualität

Wenn man eine Frage hat, ist der Mann am Telefon sehr freundlich und hilfsbereit. Danke dafür!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super goede service

Klantvriendelijk bedrijf

Zeer snelle service TOP

Correcte afhandeling

Altijd vlotte verwerking

In een woord uitstekend

Snelle levering, goed en degelijk verpkat voor verzending

mooie materialen en zeer snelle/goede service

Snelle en goede service

Komen de afspraken na!!!

Wat een fijne webwinkel, ook aan de telefoon goed geholpen, ga vooral zo door, ik ben super tevreden!!!

in orde

Gewoon top

Alles op vooraad en snelle levering

Goed en geweldige service

Goed en mooi materiaal. Goed verpakt en snel geleverd

Fantastisch !

+++++ !

prima. Correcte en snelle levering

correcte en snelle levering. Spijtig wordt dit allemaal verpakt in té grote dozen

zeer goede dienstverlening, van bestelling tot levering

- op de webside was het even zoeken wat we juist wilden (daarom 2 keer eruit gegaan zonder de wijze van betaling door te geven - aanpassing van de bestelling, telefonisch, is zeeer goed verlopen - leveringsdag en uur : planning was goed, doch enkele uren vroeger geleverd dan de laatst doorgegeven (waardoor we niet thuis waren) - inhoud :perfect wat we gevraagd hebben

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.