Steeds perfecte en snelle levering

Zeer goed!

Supersnelle bediening

Gemakkelijke webshop, alles wat ik nodig heb, is voorradig en vlotte levering

Snelle levering en goed materiaal.

Ik ben helemaal enthousiast.

Mooie duidelijke webshop. Prachtige materialen, redelijke prijzen. En super snelle levering, alles netjes verpakt. Dat is gewoon om enthousiast van te worden.

Zeer tevreden !

Alles was perfect. Bestellingen, levering in orde en zeer verzorgd ingepakt. Bedankt!

Très efficace service rapide et marchandise très correct aussi à recommander

Je suis superbe contente de ma commande les articles sont bien comme indiqué et la livraison très rapide

Snelle levering van juiste product.

Snelle levering van 2 glazen stolpjes op houten voet. Goede producten, alleen jammer dat ik van borduurmateriaal.be ( uit Zwolle ??) een bevestiging kreeg van de levering, terwijl ik besteld had bij bloemschikmateriaal.be. Daarnaast wenste borduurmateriaal.be me veel borduurplezier toe. Met glazen stolpjes?? Was dus een algemene mail. Zonder deze fout zou.ik 5 sterren hebben gegeven, maar misschien beter de volgende keer. :)

livraison

La livraison n;a pas été faite le jour annoncé ainsi que l;heure Le lendemain le colis avait passé la nuit devant la porte d'un voisin au numéro 2 au lieu du numéro 25 chez moi Donc pas d'accusé de réception S'il avait plu sur les 40 oasis ????

toujours au top

Comme toujours colis impeccable. On ne reçoit pas un bon cadeau quand on est client fidèle???? Bonne journée

Klantgericht, snel en effectief

Professioneel materiaal, netjes en veilig ingepakt en op tijd klaar voor ophaling of thuis geleverd✅

Professioneel materiaal, netjes en veilig ingepakt en op tijd klaar voor ophaling of thuis geleverd. Zeer sympathiek koppel die de winkel en e-shop uitbaten met veel ervaring! Groeten Inge Smits FLOW ART

Uitstekende service

Vlugge levering, goede producten!

Zeer snelle en goede service.

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en was precies zoals verwacht.

Fast Delivery

Exactly as described, packed well.

Eerlijke prijzen

Vlugge bediening en goede prijzen

Geweldige website, goede service, mooie producten

Mooie website, alles snel binnen (niet eens een must), mooie kwaliteit producten. Aanrader!!

vlugge levering

vlugge leverring

Productkenmerken is groot , eenvoudig gebruik van de webshop en snelle levering.

Heb een super goeie ervaring.

Zoals beschreven

Producten zijn zoals voorgesteld. Zeer snelle levering. Correct afgehandeld.

Keurig op tijd, goed verpakt, bereikbaar voor nog even overleg levering, prima kwaliteit goederen.

Ik kan het niet beknopter zeggen dan als hierboven in de titel! Keurige aanrader voor iedereen die bloemschikmateriaal nodig heeft! Levering was werkelijk volgende dag.

Super,kan niet beter

Al vele malen er iets gekocht, en altijd zeer tevreden zowel van de producten als van de levering.

Een ruim aanbod en snelle levering

Ik bestel af en toe materiaal voor bloemschikken van onze vereniging. De website biedt een divers aanbod met scherpe prijzen.

Gewoonweg SUPER !

Snelle levering prijs versus kwaliteit ' the best '

super

gemakkelijke duidelijke site goede keuze en onmiddellijke levering!

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.