teleurgesteld!

niet goed want werd niet aan de deur geleverd maar in PostNL punt ondanks de extra kost die ik hiervoor betaalde! De artikelen heb ik dus nog net kunnen zien.

Ruime keuze en snelle levering

Vlotte levering!

Vlotte levering!

Zeer snelle levering

Producten voldoen precies aan de verwachting

Gewoon goed

Optijd binnen netjes verpakt

Snelle levering en zorgvuldig ingepakt.

Het bestelde was met zorg ingepakt. Zo dat er geen beschadigingen aan mijn frames konden komen.

zeer goed

Perfecte levering en snel. Je wordt op de hoogte gehouden via mail wanneer je pakket precies geleverd wordt. De bestelling was deftig en veilig verpakt.

Zeer snelle service!

Zeer snelle service gekregen van bloemschikmateriaal.be! Mijn bestelling werd meteen verzonden en stond de volgende dag al op de stoep. Materiaal was goed ingepakt zodat er geen kans op schade mogelijk was. Heel tevreden!

top

steeds correct,alles zeer zorgvuldig ingepakt ,zeer mooie prijs/ kwaliteitsverhouding kortom ikben een zeer tevreden klant !

bonne réception des achats livré impeccablement

très bonne qualité des produits achetés, livrés dans un délai très court

Tip top

Alles tip top in orde, van product, verpakking tot verzending waarvoor een dikke Merci!

is altijd in orde

veel keuze en vlug geleverd

Was perfect geleverd . Zeer tevreden .

Was perfect geleverd . Zeer tevreden .

vaste choix et délais de livraison hyper rapide

Frais de livraison exorbitants pour un si petit colis !!! 20 € pour un achat de 47 €. Je m'en suis rendu compte trop tard, j'avais payé.

Petite bémol

Madame, Je suis satisfaite de ce que j'ai commandé chez vous. Le colis était bien emballé et tout est arrivé en bon état. Un seul bémol : alors que j'ai commandé des plumes de marabout blanches (qui sont cochées sur la check-list), j'en ai reçu des brunes à pois blancs avec lesquelles je ne sais rien faire mais dont le coût de frais postal de retour me coûterait peut-être presque aussi cher que les plumes. Il est dommage que je ne sais pas mettre la photo.

Zeer vlot

Heel vlot ontvangen en grote hoeveelheid

prima materiaal en service

verhouding prijs kwaliteit prima.

Alles correct verlopen en exact zoals op webshop staat aangegeven

GEWELDIG !!!!!!!

Savonds na 23 uur besteld, dag er na al verzonden en dat tussen kerst en oudejaarsavond, dus 1 woord Top bedrijf !!!!

goede service

Impeccable

Toujours aussi contente de vos services. Meilleurs voeux pour 2023

Alles verlopen zoals verwacht.

Dit was mijn eerste bestelling. Snelle levering en alle materialen beantwoorden aan mijn verwachtingen.

prima en snel

Net zoals gevraagd. Goede service

Goede kwaliteit, duidelijke website, snelle levering

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.