zeer goed

Leuk om telkens een juist pakket te ontvangen.

zeer goed

Leuk om telkens een juist pakket te ontvangen.

materialen steeds ok

over de dienst van jullie materiaal zeer tevreden. De levering van het pakje staat jammer genoeg steeds buiten aan de voordeur ,niet overdekt! Bij mijn melding om onder de carport te plaatsen houden ze namelijk geen rekening. De voordeur is nochtans verder dan de voordeur. hopelijk volgende keer wel onder carport.

Vlotte levering

Netjes op tijd bezorgd hartelijk dank

Rapidité et qualité au top, merci !

Rapidité et qualité au top, merci !

Uitstekende snelle levering met kwaliteits producten

Mooie producten tegen een redelijke prijs

Heel goede service,vlotte verzending pakje

Professioneel,

Snelle levering !

Klantvriendelijk

Aantal kegels waren beschadigd bij verpakken. Begrijp dat het niet gemakkelijk is om 16 kegels te verpakken bij 5 was de punt afgebroken. Deze heb ik gelijmd dus zelf op gelost Voor de rest zeer klantvriendelijk zowel per mail als telefonisch

Zoals altijd goed

Bestel al jaren super tevreden

Een aanrader voor elke knutselaar

Het materiaal is van goede kwaliteit. Groot aanbod. Voor elke knutselaar wat wils. Heel goed verpakt. Ik ben een tevreden klant. Enkel verzendtijd kan beter. De vrijdag besteld, volgens website maandag levering! Maar levering was pas woensdagavond. Mvg

Dag nadien geleverd

Correct afgehandeld, een aanrader!

De prijs valt zeergoed mee , de artikelen zijn goed verpakt. Is zeker aan te bevelen aan vrienden om te kopen bij goedkoop bloemschik materiaal.

Content

Het was zoals ik het had verwacht

Altijd tip top in orde

Prima levering

Snelle levering en prima spul

Vlug geleverd

Très satisfaite, délais respecté, colis bien emballé

Pour une première commande, j'ai été contente de voir le choix de produits disponibles ainsi que la qualité de ceux-ci. Et le délais de livraison est bien respecté également.

Snelle levering, netjes en veilig verpakt. Tevreden van bestelde items.

Mijn bestelling is steeds volledig, netjes en veilig verpakt. Steeds sneller levering.

altijd goede service! en snelle levering Thanks

altijd goede service! en snelle levering Thanks

tevreden, materiaal is zoals ik verwacht had.

Snelle levering, perfect ingepakt.

Fruitesse 3

8720 Dentergem

Over bloemschikmateriaal.be

Bloemschikmateriaal.be, de specialist in bloemschikmateriaal. Scherp geprijsd, alles op voorraad. Voor 15 u besteld, direct verzonden.