Persoonlijke adequate service.

Ik zocht koperfolie. Na een simpele vraag wist de verkoper aan de telefoon gelijk wat ik bedoelde. Het artikel was niet meer leverbaar via de shop. Maar na een kleine aanpassing tijdens het gesprek kon ik het gelijk bestellen. Was de volgende dag in huis. Netjes verpakt. Top service.

Topservice

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

De levering was uitstekend keurig op tijd.

Echter de bedieningen die zijn toegezonden kan ik niet gebruiken. Dit schijnt IR te zijn en mijn deur heeft een ander systeem heb ik begrepen van de monteur. Bestaat de mogelijkheid dat ik de 4 ir afstandsbedieningen retour kan sturen??

Niet alleen goed materiaal, ook goede en snelle hulp.

Ik zocht en vond een Velleman VM208. Maar vond de bijpassende voeding niet. Na een berichtje aan ElektronicaCatalogus kreeg ik onmiddellijk antwoord en een goede voeding. Snel besteld en snel geleverd. Een nieuwe tevreden klant.

Snelle levering en correct product!

Snelle levering en correct product!

zeer goed

zeer goede dienstverlening en nette afhandeling van de bestelde artikelen.4

Prima service; vlotte levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Prima service; vlotte levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!

snelle service en gunstige prijzen

Je wordt er goed geholpen en service is goed. jammer dat de aangeven voorraden tot 2 keer toe niet kloppen!

Goed en snel ontvangen

Goed verpakt en snel ontvangen

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Snelle verzending, prima prijzen en goede communicatie.

Uitstekend!

Zeer goede service.

Goed geregeld

Goede service, snel geleverd.

Ze leveren een zeer goede en nette service

Het onderdeel wat ik nodig had voor mijn K8400 staat zelfs bij Velleman officieel niet op de spare-parts lijst, en binnen een week had ik antwoord dat mijn onderdeel onderweg was. Vervolgens netjes per mail een betaal link gekregen en daarmee ben ik blij dat ik weer verder kan printen. Al met al een op en top service, erg vriendelijk en bereid dat stapje extra te zetten voor de klant.

helemaal okay

Prima service ,alles mooi op tijd. Top

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

de aanhouder wint

het duurde ven voordat het artikel kwam. het was dan ook iets speciaals. (voorgeprogrammeerde PIC processor.) dit kost uiteraard even tijd. Maar ik werd keurig op de hoogte gehouden door de firma.

alles snel en goed gegaan

perfecte communicatie

gezien de vele feestdagen was levertijd wat langer, maar steeds goed op de hoogte gehouden.

Een hele goede service, en je krijgt een mail als ze het versturen.

Goed product, snelle levering.

Prima bedrijf. Snelle levering .

Torenhoge verzendkosten

Stuk 9€ verzendkost 12€

Geleverd volgens verwachting maar met kleine vertraging.

Levering goed, maar wel met kleine vertraging. Bijgeleverde gebruiksaanwijzing niet volledig.

Bij contact heel behulpzaam

Loeffstraat 36