Erg netjes en betrouwbaar

Elektronica is leerzaam

Hier leert men om onderdelen te kopen en te gebruiken.

Goede Service

4 van de 6 producten werden razendsnel bij besteld zodat het mij binnen 3 dgn geleverd kon worden TOP!

Snelle en perfecte levering , een aanrader

Snelle en perfecte levering , een aanrader

betrouwbare levering

Prima service en wordt goed geïnformeerd wat betreft levering.

Webshop met ruime elektronica keuze

Leuke, duidelijke webshop met een ruime sortering, snel geleverd.

Ondanks vertraging precies optijd binnen

Korrekte afhandeling van de bestelling.

Ondanks het niet direkt voorradig zijn van het bestelde is e.a. netjes afgehandeld.

Korrekte dienstverlening

Goede website, goede info bij “niet op stock” prima tevreden.

Ze zijn goed ik kan weer panting weer doen

Ik ben er blij mee

Duidelijke internetsite snelle levering

tot mijn verbazing direct opgestuurd.

ZEER GOED

Snele levering, goede service

Daar de geïnformeerde leveringsduur niet overeen kwam met de daad werkelijke leveringsduur, werden de artikelen, snel nageleverd. Top, bedankt voor de service

Moest even wachten, verder goed.

Ik kreeg na bestelling de melding dat er een van twee stuks niet op voorraad was. Dat heb ik van te voren niet gezien. Maar dat werd snel ontvangen en alles kwam prima verpakt aan. Geen negatieve ervaringen dus! Gewoon goed.

Prima verzorgd.

Twee bestellingen op één dag werden samengevoegd. Een deel van de bezorgkosten werd terugbetaald. Prima zaak.

Alles in orde. Goed kwaliteit. Een beetje extra wachten, maar ik was netjes per email op de hoogte gehouden.

Geweldig goede service

Snelle levering, niks mis mee

Mijn enige bestelling was snel en goed afgedaan.

Ik heb momenteel slechts 1 bestelling gedaan bij de firma Velleman en dat verliep gewoon goed. Als ik iets elektronisch nodig heb kom ik misschien weer wel op het idee om dit bij de ElektronicaCatalogus te bestellen. Niets op aan te merken.

grandioos

alles wat ik op elecronikagebied zou kunnen nodig hebben??? vind ik errin

Top ervaring

Besteld on line, zeer tevreden over de gehele procedure, artikel in goede staat ontvangen, duidelijke communicatie via de mail.

Snel geleverd, en toen bleekdat er een defect was ontving ik dezelfde dag dat ik dit meldde een nieuwe opgestuurd, die ik twee dagen later ontving

Betrouwbaar en deskundig met een zeer breed assortiment

Met hulpvaardige service en je grijpt (bijna) nooit mis op het gebied van elektronische componenten en hulpmiddelen

Voor herhaling vatbaar!

Men heeft mij prima met e.e.a. verder geholpen!

Goede prijs, kwaliteit en service. Bestellen en ontvangen ging gemakkelijk

Prima levering

Prima levering.