Prima service, maar late levering

Toestel dat op voorraad was, bleek eerst van elders te moeten komen vooraleer verstuurd te kunnen worden en dan raakt die daarbij nog eens zoek. Na 10 dagen eindelijk ontvangen. Het op voorrad zijn is hier een rekbaar begrip

Had nog nooit met ElektronicaCatalogus zaken gedaan maar één woord Prima

Tevreden

Goede, snelle levering en goed kwalitatief materiaal! Thanks!!

Ik had een verkeerd artikel besteld met aardepen (belgië) maar door de oplettendheid van elektronicacatalogus werd ik per mail gewaarschuwd of dit wel juist was, en is de bestelling aangepast.

Prima, vlot geleverd

excuus, ik heb eerder een slechte beoordeling achtergelaten, dit was onterecht en betrof een andere site waarop ik tegelijkertijd ook had besteld.

Slecht verpakt met veel afval

Mijn bestelling kwam redelijk snel geleverd aan , alles zat erbij. De producten voldoen aan de verwachtingen. Het inpakken daarin tegen , een doos vol bedrijfs afval gekregen, restanten van stickers , envelopes , print papier , plastiek. Dat noemen ze dan recycleren bij elektronica catalogus, ik noem dat geen vuilzakken willen kopen. Daarbij was er ook nogeens een lamp kapot , zo goed beschermd die recyclage dus niet. En dat het dan kranten zijn tot proppen ofzo , dat vind ik prima, zelfs goed. Dat ik zelf nog een kwartier jullie afval moet gaan scheiden in verschillende vuilbakken , vind ik er los over. Edit: ook willen zedit niet herkennen. Zelfs de fotos die ik gestuurd heb van het afval zijn niet bekeken dit is NIET herecycleerbaarafval, dit is bedrijfsafval plastiek dat ikheb mogeb sorteren in 3 vuilbakken En een lamp die stuk is vervangen is wettelijk verplicht, geen 'extratje' dat een pluim verdient. Erken je fouten! Slechtste ervaring ooit met een webshom, tot nooit meer.

hebben goede service

Als er fout gemaakt, maakt niet uit van wie. Dan wordt het snel en correct verholpen na telefonische contact. Super.

Prima product, levertijd redelijk

Eén product, volgens webwinkel direct leverbaar. Helaas werd het backorder. Moest uit een ander magazijn komen. Waarom daar niet vandaan versturen? Prijs en kwaliteit uitstekend.

Correcte levering en direct reactie als je nog vragen hebt

Mijn artikel had een paar dagen vertraging Kreeg daar melding over en na telefonisch contact ook duidelijk wanneer de levering zou plaatsvinden Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan Artikel voldeed aan de verwachting

Goede ervaring

Eerste keer dat ik er iets heb besteld., had meerdere exemplaren van hetzelfde deel besteld. Jammer genoeg waren er niet zoveel op voorraad. Maar na een mailtje dat ze zo spoedig mogelijk gingen leveren en hun excuses voor eventueel ongemak, werd het toch super snel bezorgd. Dik tevreden!! Top, doe zo verder, Mvg

Millimeters ipv centimeters

Met verbazing ontving ik het kleine pakket, waarin 14 kleine doosjes bleken te zitten. Het was bedoeld als afscheids cadeautje voor mijn leerlingen, gevuld met snoepjes. Daar zijn deze 14 doosjes totaal ongeschikt voor, dus staan nog gewoon in de doos. Ik heb er niets aan. Dacht eerst dat ik een verkeerd bestel nummer had ingevuld. Toen bleek dat er bij de afmetingen millimeters vermeld stonden en ik was uitgegaan van centimeters. Wat doe ik met deze 14 doosjes???

Snelle levering en exact wat ik had verwacht

Online besteld en de volgende dag reeds geleverd. Product komt overeen met de beschrijving!

zeer prettig

bestelling geplaatst echter met verkeerde postcode. 1 telefoontje en alles werd netjes in orde gemaakt, Volgende dag pakketje al in de bus. Alles werkt ook nog naar behoren, Helemaal happy.

Het wachten achter wegen gelaten , zeer goed

Heb wel meer dan 14 dagen moeten wachten alvorens ik het pakket in mijn bezit had , terwijl op de site stond in voorraad De beschrijving is zeer duidelijk en alle onderdelen waren aanwezig Ik heb reeds wat dingen geprint en ben best tevreden met het resultaat De toevoer en afvoer van het filament vind ik een uitstekend aanvulling Ik smeer mijn vertex nano assen ieder keer als ik heb gebruikt met een beetje naaimachine olie Prijs kwaliteit is 100%

Ik heb slang besteld hij werkt prima

Goed product

Alles correct afgehandeld toppie.

Kwaliteitsvol materiaal , snel geleverd !

Snelle service .

Goed product scherpe prijs

Goed product scherpe prijs snel en correct geleverd

Blij gemaakt met een dode mus.

Hef artikel kon geleverd worden, maar later bleek dit niet waar te zijn. Vervolgens is zonder verder overleg het geld teruggestort. Helaas is nooit de moeite genomen om uit te zoeken of het artikel bij een andere leverancier nog wel leverbaar was. Teleurstellend dus.

Ander product gekregen dan geadverteerd

bij ontvangen zwenksproeier wordt er een ander product geleverd. Roterende sproeiers op spike al naar 1 dag stuk.

Prima service.

Prima service voor een goede prijs.

Duidelijke informatie en snelle levering

Vrijdag besteld met informatie dat levering 2 tot 3 werkdagen zou duren. Volgende dag al ontvangen

snelle levering super verpakt en zeer scherpe prijzen

Eenvoudig bestellen en vlotte levering

Scherpe prijzen voor de producten. Het product netjes en snel afgeleverd. Prima!

Loeffstraat 36

5142 ES Waalwijk