Filtre

Gewoon top

Steeds kwaliteitsproducten die leuk verpakt worden en heel snel verzonden.

Prachtige collectie, snelle levering

Mooie collectie, snelle levering , ook bij een retour alles zeer snel afgehandeld.

Fijne website, snelle en correcte leveringen.

Winkelen bij PB bevalt me erg goed; goed assortiment, fijne en veilige opties voor betalingen en gratis retour sturen maken dit een van mijn favoriete kledingwebsites.

Prachtige kleding en heel snelle levering.Ik vind het jammer dat het merk Linnebjer wat klein uitvalt.

Altijd een snelle levering van mooie kleding!

Bij PB krijg je wat ze beloven: mooie kleding die niet snel vervelen. Deze keer twee heerlijke korte broeken en een fijn T-shirt.

Prima produkten, klantvriendelijk

Blij met vlotte levering en kwaliteit produkten

Servicegericht en nog steeds persoonlijk

Een fijne website, snelle service en nog steeds persoonlijk ondanks (of dankzij) het succes.

Snelle levering! Mooie kwaliteit

Ben altijd blij met PB voor snelle levering en mooie kwaliteit van de spullen

Topkwaliteit

Hoge kwaliteit website en nieuwsbrief. Veel inspiratie, altijd actueel. Levering punctueel en goed verzorgd. En bovenal: heel veel keuze in de beste merken.

Zeer snel verzonden en vriendelijk verpakt.

Great

Beautiful store, with good choice of products and reliable customer service. The only thing preventing me of shopping more is not having the option of free shipping above a certain amount, which makes it expensive if you would shop regularly.

Erg goed , mijn favoriete webwinkel. Zeer goed terecht

Voor het eerst besteld een aantal dingen . Nu al verslaafd ! Mooi ingepakt , snelle levering , retour gestuurd gisteren , nu al bericht dat het verwerkt word . Top !

18 kilometer!

Mijn pakket is nooit ontvangen. Het is afgeleverd op een pakketpunt op 18 kilometer vanaf mijn huisadres, waar ik het zou moeten gaan ophalen! Niet dus. Jullie zijn onbereikbaar. Dus zelfs die ene ster is nog teveel.

Betrouwbaar, vriendelijk en professioneel!

PB is altijd vriendelijk, antwoord snel, hoog servicelevel, komt verwachtingen na!

Positief.

Ben zeer tevreden met de aanschaf van de blazer van no man’s Land. Mooie kwaliteit, past perfect. Snelle bezorging.

Snelle levering en snelle terugbetaling. zo zouden ze allemaal moeten zijn.

Prima, zeer tevreden.

heerlijke shopervaring

De webshop is up-to-date en loopt nooit vast! Goede foto's en maatvoering. Heel prettig om hier te shoppen

Beste service

Heel fijn dat ik zelfs iets kan bestellen dat op ern later tijdstip van mijn keuze kan worden bezorgd. PB is daarin echt onderscheidend.

Ik bestel hier graag ,heel prettige ervaring.

Mooie kleding ,altijd met zorg en aandacht verpakt en bezorgd. Ik word hier altijd blij van.

Mijn ervaring met pb is heel goed

Perfectly basics heeft een ruime keuze van goede kwaliteit. De levering is heel snel en goed verzorgd. De afhandeling bij retourneren is zonder problemen. Ik shop heel graag bij perfectly basics!

Prachtige collectie; en snel verstuurd en afgehandeld

uitstekend!!

Goede service.

Nette site en snelle levering

Duidelijke, overzichtelijke site en mooie merken. Snelle levering en een kaartje erbij ook altijd attent!

Snelle en nette bezorging

Netjes verpakt en snel verzonden. Doen wat ze beloven.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH