Filtre

Snel, goed ingepakt,

perfecto

Gewoon perfect... ik koop en als het nodig is kan ik het prima retourneren en ontvang mijn geld retour !

excellent brands and impeccable logistics

pluses: an impressive variety of articles, various creators, quality at the height of expectations, clear site - I would implicitly prefer the version in English! - friendly user interface, excellent images, coherent appearance fast and explicit order system, tracking and traceability beyond expectations fast customer service reactivity to improve: to simplify the differentiated return system (partial refund, partial exchange), a slight delay (but within the announced deadline) for the refund of the second returned order overall: a pleasant site with bold proposals and to which I will return

Outstanding!

Mooie collectie van goede kwaliteit. Je betaalt meer, maar ik doe jaren langer met de kleding die ik hier koop. Daarnaast een zeer goede service.

Snelle levering, vaak gratis, altijd lief kaartje erbij.

In het voorjaar mag ik een item uitzoeken voor mezelf. Deze keer een broek. Altijd goede service.

Zeer netjes verzorgd én kwaliteit

Zeer netjes verzorgd én kwaliteit

Prachtige kleding, prettige site, snelle levering en mooi verpakt.

Zoals altijd perfect

De bestelling kwam snel en mooi verpakt. Goede items, maar ik heb er eentje moeten retourneren. Dat werd snel en goed afgehandeld. Daarom ben ik al jaren een tevreden klant.

Super zoals altijd

Altijd prachtige spullen en snel geleverd. Het zou alleen fijn zijn om achteraf te kunnen betalen

Mooiste webwinkel

Dit is, al jaren, mijn favoriete webwinkel, prachtige kleding, super snelle levering en makkelijk retourneren.

Kwalitatief hoogwaardige collectie en uitmuntende service

PB stelt nooit teleur. Ik heb nog nooit iets besteld wat tegenviel. Snelle levering en netjes verpakt.

Top webshop

Mooie kleding en zeer goede service!

Snel, duidelijk en betrouwbaar

Snelle bezorging, retourzending goed geregeld , prachtige , vele merken van goede kwaliteit , ruime keuze

Prachtig aanbod en perfecte service

PB heeft een fantastisch aanbod aan kwaliteitsvolle kledij. De levering en het proces om te retourneren verloopt altijd vlekkeloos.

PB is een aanrader!

Ik ben al jaren tevreden klant!

uitstekende service

Bestellingen worden met zorg verzonden, geen problemen indien er iets retour gezonden moet worden, makkelijke ruilservice. En niet te vergeten mooie collectie.

perfecte basics met een perfecte service

Ik word altijd heel blij van het bestellen bij perfectly basics. Het is niet goedkoop, maar de spullen die ik bestel draag ik heel vaak, waardoor het de aankoop meer dan waard is. Daarnaast heb je het meteen de volgende dag in huis, en in het pakket zit een handgeschreven begeleidend briefje, en als dat er niet inzit zit er een excuus bij dat er geen handgeschreven brief bij zit. Heel bijzonder!

Ik vind de collectie top en uitgebreid.

Mooie en duidelijke site! Top service! Snelle levering! Geen retourkosten!

Goede, betrouwbare en fijne service

Bestellen en retourneren, indien nodig, verloopt altijd prima. Lief ook de persoonlijke kaart bij de bestelling

Fijn

Mooie producten die je niet overal ziet

Bezieling!

Kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Blij met mijn bestelling!

Snelle levering en mooie broek van Deblon die ik niet alleen voor het sporten zal gebruiken want door het model ook goed draagbaar als nette broek. Het shirt van Japan TKY is ook erg mooi. Dus blij met mijn bestelling.

Snel , keurig en mooie kleding

Fijne winkel met uitstekende service

Altijd prima gegaan. Mooie kwaliteit kleding. 2 blouses gekocht van tky, prachtig merk maar vind beiden blouses erg snel vaal worden. Wacht nog op contact hierover.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH