Filtre

Hele mooie kleding, netjes ingepakt en snel bezorgd en het retourneren ook snel en netjes afgehandeld. Hele fijne site om te shoppen

Snel geleverd en PB doet wat het beloofd

Snel geleverd en PB doet wat het beloofd. Een mooi product, wat ik met veel plezier zal dragen.

top. gemakkelijk is retourneren. snelle levering.

top

Allernaast wens

Het aanbod in basics is zo verfijnd en dat ik altijd slaag.

Een prima werkende site, ruim aanbod, duidelijke omschrijving van de kleding en genoeg maten. En dan ook nog echt supersnel bezorgd. Heel fijn!

Aanrader…

Super website, prima klantenservice… gewoon altijd correct… hele mooie kwaliteitsvolle kleding.

Op tijd, goed verpakt en voldeed aan verwachting!

Fraaie en duidelijke site. Bestelling snel geleverd en ach… voor herhaling vatbaar!

Snelle goede service, fijne website en vriendelijke communicatie

Ik vind de website en de mailings heel goed. De communicatie ontzettend vriendelijk. Mooie producten en als iets niet past is terugsturen heel erg makkelijk

Goede duidelijke website. Snelle levering,heel zorgvuldig en netjes ingepakt. Makkelijk retournerend.

Helemaal top! Snelle levering, de slippers zijn echt heel mooi, superblij mee!!!!!

Prima website, mooie kleding, snel besteld en snel geleverd!

Oke

Oke

Uitstekende service!

Fijne webshop met uitstekende service.

Great quality and beautiful clothes, always perfect service!

Great quality and beautiful clothes, always perfect service!

snelle levering mooie producten

Mooie producten en snelle levering, goede service

PB is mijn eerste keuze als ik online wil shoppen

Aantrekkelijke website met mooie foto's, leuke merken. Ook al is niet alles binnen mijn budget ik vind het leuk om inspiratie op te doen. De klantenservice is goed. En snelle bezorging.

Supergoed

Snelle levering en mooie jurk geleverd gekregen. Blij mee

Is oké!

Goed!

Snelle levering. Goede retourservice. Mooie kleding merken!!

Uitstekende zorg en kwaliteit

Goed aanbod en perfecte service

Perfectly Basics is al jaren mijn “go to” voor online shopping. Met de grote collectie en vlotte service is het makkelijk winkelen. Ze geven ook persoonlijk advies

Zoals verwacht alles goed geregeld.

Zoals altijd perfect

Nogmaals altijd perfect.

Super bedrijf

PB geeft geweldige service, ze hebben prachtige producten en een super website.

Jarenlang fan

Ik ben al klant bij PB sinds het begin van de webwinkel. Nooit teleurgesteld, super service, mooie collectie kleding voor elke stijl. Aanrader

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH