Filtre

Sehr schnelle Lieferung, aber zu hohe Lieferkosten. Perfekt gepackte Ware

Bestelling de volgende dag geleverd. Gepast en helaas iets retour, maar gaat heel makkelijk via de retouropdracht en met bijgeleverd retouretiket de doos zo weer afgeven bij PostNL. De rest van de bestelling heel blij mee.

Ze werken absoluut perfect..

Heel ruime keuze aan producten.. Levering en retournering zijn goed geregeld…

Mooie site. Veel combinaties mogelijk. Snelle levering. Mooie shirtjes

Mooie site. Veel combinaties mogelijk. Mooie shirtjes. Snelle levering.

Geweldig bedrijf

PB heeft een goed aanbod met voor elk wat wils. Ik ben al jaren klant en vind iedere keer iets op de goede website. Als je iets bestelt is het binnen 2 werkdagen in huis. Terugsturen is ook probleemloos. Er is een aantal merken die ik hier waar ik woon niet verkrijgbaar is. Daarom ben ik blij met PB

Snelle bezorging

Snel bezorgd. Netjes in stevig pakketje ingepakt.

Heel goed en snelle service

De snelle leveringen is top. Breed assortiment en echte mooie basics

Stijlvolle snelle service

Mooie en makkelijke site, snelle levering en de kleding in een vloeipapiertje wat altijd enorm luxe voelt.

Hele goede en snelle service

Overzichtelijke site, snelle levering ook bij een retour snelle en goede afronding

weer een heel mooi jurkje

Precies zoals ik heb bedacht dat het mij zou staan en precies de mooie kwaliteit die ik gewend ben van PB.

Snelle en goede levering

Alles is altijd goed geregeld snelle levering aardig kaartje er bij

Goede website, duidelijk, snelle levering

Ik mis alleen dat je een afhaalpunt kunt selecteren bij het doen van de bestelling.

Leuke kleding en snel geleverd!

Fijne snelle service

Mooi assortiment, snelle levering; niets mis mee!

Een top-bedrijf om te bestellen en eventueel weer te retourneren als een item onverhoopt niet geschikt is voor je waar je soms pas achter komt door het te passen. Snelle levering, goede instructies. Kortom hier kun je met vertrouwen bestellen.

Mooie collectie, prima service

Al jaren een vast adres voor mooie en duurzame kleding

Fijn aanbod en snelle levering

De producten die worden aangeboden zijn hoogwaardig en de levering is vrij snel

zoals verwacht

snelle levering , correct , zoals verwacht

Groot aanbod!. Mooie kleding! Handig dat afmetingen van de items vermeld worden. Snelle verzending met een persoonlijke touch.

Altijd goede service

Veel en goede keus, snelle levering en wanneer iets retour gezonden moet worden is dat ook vlot geregeld

Clothes are lovely and service is efficient

Clothes are always interesting returns where needed are efficient and speedy Choice is superb

Mooie collectie, snelle service

Bij PB besteld staat garant voor goede kwaliteit. Kost iets meer maar daarvoor heb je een kledingstuk dat jaren meegaat. Zij leveren snel en bij retournering geen problemen. (Retourlabeltje erbij geleverd). Blij met PB, kom er altijd weer op terug.

Super fijne online kleding site

Ze doen hun naam eer aan. Alles is perfect en super snel geregeld

helemaal top

De bestelling is meestal de vlgde dag al in huis Retourneren wordt makkelijk gemaakt door al voorgeprint etiket. hele fijne en overzichtelijke website :)

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH