Filtre

geweldig !!!!

Alles gaat goed. Verzending, ontvangst en eventueel retourneren. Prima service. Ook telefonisch contact heel goed. Prima webshop

Netjes en vlotte levering

Vriendelijke service en snelle afhandeling

Ik had een jurk besteld die misschien ook een maatje kleiner kon. Even gebeld. Andere maat heb ik besteld en betaald. Kleinere maat was goed. Heel snel geld van de andere bestelling terug. Prima service.

snel en nette levering

Goed!

Uitstekend.

Mooie collectie, snelle levering, snel retourproces.

Overzichtelijke kwaliteitskleding

Alles goed vindbaar

Blij mee

Super blij met de Glogs! Zijn stoer en lopen heerlijk!

Helder, snel, kwaliteit

Zie hierboven

SUPER

Zeer mooie merken , super goede Site , erg goede bezorging , in 1 woord GEWELDIG

Mooie merken, je hoeft de deur niet meer uit! Vandaag besteld, morgen in huis!

Superfijne webshop!

Zeer betrouwbare webshop, snelle levering, en makkelijk retourneren. Zeer goede ervaringen!

Mooie producten en bij een probleem wordt er snel en adequaat geholpen. Fijne webshop!

Mooie collectie én top service!

Mijn bestelling werd supersnel geleverd met een leuk berichtje … hoe attent is dat? :-) PB heeft een heel mooi aanbod van kleding, schoenen, tassen en meer. Vooral de Scandinavische merken trekken mijn aandacht. Ben (Belgische) fan!

Zeer correcte behandeling

Heel vriendelijk en duidelijke communicatie. Mooie collectie van goede merken.

Mooie basics en goede service!

Ik koop er al jaren!

Snelle levering en zeer goed verzorgd pakket

Perfect bedrijf

Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf

mooie collectie en goede service

Kan vaak vinden wat ik zoek, zijn betrouwbaar in afspraken over levering en geven goede service

Top website

Mooie exclusievere kleding. Ruim assortiment. Snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering en alles was heel netjes ingepakt.

Zeer goede ervaringen

Ik koop hier regelmatig wat en ben zeer tevreden over alles. O.a. Snelle levering en retourbeleid.

Mijn favoriete site, perfecte service

Alles verloopt snel, service is goed. Mooie kleding

Ontevreden

Zeer ontevreden, want ik heb €40,- teveel betaald voor de broek van het merk Filippa K. Ik heb voor de broek, de Hutton Crepe broek, kleur marine €280,- moeten betalen. Nu, een paar weken later, kost deze broek €240,- op uw site.

• Would you recommend us? No

geweldig

mooie collectie; goed verpakt; en de matem worden duidelijk aangegeven. TOP!! PB mijn favoriete web winkel! Ga zo door!

Fijne webwinkel

Perfectly Basis behoort tot mijn vaste kledingshops. Kwalitatief goed en leuk aanbod, snelle levering.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH