Filtre

Uitstekende webwinkel!

De website is overzichtelijk. Leveringen en retouren verlopen snel en correct. Kortom, goed georganiseerd met een persoonlijke touch!

Mooie top

Ik heb een mooie top ontvangen. Diep mosgroen en goed model. Zit iets minder elastaan in stof zelf. Wel elastiek in boord.

Thank you

Mooie site met mooie kleding

Snelle levering; mooi verpakt

Mooie spullen en goeie service

Snelle levering. Makkelijke retourservice en snelle terugbetaling.

Mooie en duidelijke site. Makkelijk bestellen en terug sturen. Dus helemaal mijn ding

Prettig shppen

Perfecte service

Altijd goed en snel

Prachtige kleding en snel geleverd

Prima webshop

Ik koop al jaren bij PB. De artikelen zijn altijd mooi verpakt en binnen een dag of paar dagen thuisbezorgd. Aanvankelijk met handgeschreven teksten, maar nu met een handtekening, vanwege de drukte. Ik heb zelden iets teruggestuurd, ik denk 2 keer. Van alle kledingstukken zijn er maattabellen, waardoor een maat kiezen makkelijk is. De website is verder zeer overzichtelijk met vele goede foto’s van het kledingstuk en dito beschrijving. De website van PB heb ik uiteraard aan mijn vriendinnen aanbevolen.

goede kleding, goede service

mooi

Slechte afwikkeling na retourzending

Eerst toezegging ontvangen dat binnen 3 dagen na ontvangst retourzending geld teruggestort zou worden. Na ontvangst van bevestiging aankomst retourzending kreeg ik de mededeling dat de retour betaling pas tot 10 werkdagen zou kunnen plaatsvonden. Een misplaatste vorm van geld vasthouden, dat je klanten toebehoort? Voor mij reden niet meer te bestellen via Perfectly Basics.

Heel fijne webwinkel

Gewoon goed. Duidelijke website. Snelle verzending en topmerken.

Mooie Hanro producten en snel geleverd

Fijne webshop, snelle en goede service

Al een aantal keer items besteld bij PB. Fijne website, supersnelle levering en mooi verpakt. Items zijn zoals verwacht. Ik raad PB zeker aan!

Hele fijne website

Veel merken, ruime keus, goede zoek functie (op maat/ op kleur / op model) Goede aanbiedingen :)

Accuraat vriendelijk en snel

Ik kreeg snel mijn bestelling zorgvuldig ingepakt maar moest iets retourneren. Heel gebruiksvriendelijk

Mijn Efteling

Tja, ik geef het toe, ik moet mezelf vaak inhouden niet teveel verleid te geraken door PB. Hun uitgebreide garderobe, combinaties en tips kunnen mij het meest bekoren. Er staat telkens een zeer correcte uitleg bij het kledingstuk, schoen,… en dit waardeer ik enorm. Natuurlijk kan je PB niet goedkoop noemen maar daarom vergelijk ik het met Efteling: tweemaal per jaar ga ik er heen en niet elke attractie kan ik doen op die dag + de verleiding is groot om vele keren terug te gaan maar het is goed zo!

Uitstekende service

Snelle en correcte levering.

Heel goede service en met zorg verpakt en verstuurd

Ik bestel vaker, als iets niet past kan ik het retour sturen en krijg vlot geld retour. Beschrijvingen zijn duidelijk

Vrijdag besteld en de volgende dag al binnen door Post.nl, keurig verpakt.

Snel en duidelijk

Mooie spullen en snelle levering

Altijd tevreden over PB. Goede kwaliteit, mooie spullen, goed verpakt en snel geleverd

Website werkt goed, bestellen makkelijk, bezorgen snel.

Betrouwbare webwinkel, niet goedkoop, maar kleding van goede kwaliteit en goede service. Vooral het gratis retourbeleid wordt door mij gewaardeerd. Thuis rustig passen is heel prettig.

Alleen maar goed!

Mooie kleding in diverse prijzen, kwalitatief altijd goed! Snelle levering en retourneren zonder problemen! Dit is mijn vaste webwinkel!

zorgvuldig en snel.

2 A Hofmanweg D