Filtre

goede betrouwbare servicegerichte webshop.

voor mijn doelgroep ruim aanbod in mooie kleding. ik ben al jaren klant en wil dat ook blijven. Goede fotos, goede kleuren en prima maattabellen. zeer servicegericht en snelle retourafhandeling ook met terugbetalen!

Helder qua info & snelle levering!

Idem

Goed snelle service

Prima producten en goede service

zoals de naam al zegt: perfect

PB maakt van alle aankopen ware cadeautjes. De site is overzichtelijk, duidelijk en de omschrijvingen kloppen helemaal.

goede service, kwaliteits kleding

aangezien mijn maat varieert tussen 38-40 diverse mooie items besteld. zonder probleem geretourneerd en snel nieuwe bestelling ontvangen. erg blij met de mooie kwaliteit stoffen, snelle levering en handige retour zending

Prachtige foto's van alle kleding in allerlei posities

Uitstekende ervaring!

Vlotte levering, prachtige kledij, vlotte respons via chat of mail (leuk dat er persoonlijk contact is). Echt keer op keer een aangename ervaring! Ook handig de uitgebreide beschrijving, vele foto's en maattabel over de artikelen (zeker als je groot bent, scheelt een paar retours :-) ) en de vele blogs zijn ook altijd leuk om te lezen. Heb hier al veel van opgestoken.

Geweldige webshop

Heel duidelijke beschrijving van de mooie items, snelle verzending, en snelle verwerking van retour. Ben blij met PB.

Mijn favoriete modewinkel op internet

Mooie kleding. Goede kwaliteit stoffen. Prachtige sjaals en tassen. Persoonlijke benadering. En de service is prima.

Alles correct

Geweldig.

Zoals altijd, geweldig. Prachtige sneakers ben er heel blij mee.

Prachtige kleding

Ik koop vaker bij PB en vind de kleding heel mooi. De service en klantvriendelijkheid vind ik PERFECT.

Excellent

great service as usual ! Highly recommend !

Bovenverwachting

Perfecte site , mooie spullen , goede communicatie

Excellent range of designer clothing and good discounts

My experience with Perfectly basics has always been of a high standard

Wat je ook besteld,je mag op een Perfcte afhandeling rekenen

Indien datgene wat ik bestel me bevalt ben ik er zeer tevreden mee.Stuur ik iets terug omdat het me niet past of niet is wat mij goed staat ,geen probleem ,enkele dagen later staat het bedrag van het teruggestuurde product op mijn rekening.

Snel geleverd, mooi verpakt

Herinner mij optie werkte goed. Vervolgens snel geleverd en mooi verpakt. Super!!

Efficïënte betrouwbare website

Snelle en duidelijke afhandeling en procedure.

Altijd een feestje om een pakketje van PB te ontvangen

Mooi verpakt met een inhoud die nooit teleurstelt. Omschrijving op de site komt goed overeen met dát wat je krijgt.

Snelle levering ,reageren gelijk op een vraag per mail , goede kwaliteit , mooie collectie

Top shop !

Goede informatie, maattabellen, kwalitatief goed en prima service

Mooi aankoop, sneller levering. Heel tevreden.

Een prachtige jurk gekocht die perfect past, snel en netjes geleverd. De beschrijving en de maat komen overeen met de werkelijkheid.

Mooie kleding, goede service

Mooie kleding bij elkaar. Wel duur. De site en service zijn heel goed. Leuk vrolijk model, eerlijk over de maten (valt groot, bestel een maat kleiner bijvoorbeeld), snelle en goede levering. Retourneren gaat heel simpel. Blij dat ik dit gevonden heb.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH