Filtre

Lekker warme trui de kleur staat me zeer Mooi.

Deze mooie trui ga ik veel dragen. Zit goed en is lekker warm.

Kom weer terug

Snelle levering, goede service

prachtige kleding

mooie merken, goede omschrijving en maattabel werkt goed. Service is perfect!

Snelle levering van zeer goede producten!

Zeer goede producten

Goeie webshop !

Snelle levering en als het niet bevalt zijn de onkosten weer snel terug op je rekening.

Mooie spullen

Mooie dingen snelle levering

goede service (gratis retourneren), makkelijk om te bestellen en te betalen.

goede site, goede foto's, mooi te zien waarmee / hoe jullie het combineren. TIP: ik krijg geen factuur ??

Hele bestel en retour transactie verloopt perfect.

Mooie kleding, goede service

Mooie kleding, goede service, mooi verpakt.

Snelle retour

Vlotte service. Mooie producten!

Prima en netjes geregeld

Mijn bestelling was niet naar verwachting, maar het retourneren ging netjes en eenvoudig. Klantvriendelijk.

Goede service , kwalitatieve kleding, schoenen etc

Ik koop niet altijd mijn kleding online maar bij PB wel omdat ik de kwaliteit en maten goed kan inschatten. Dit wordt ook goed aangegeven en getoond via de modellen. Prima service en altijd snelle bezorging. Hele fijne zaak

Perfectly serviced

Wat mij het meeste aanspreekt naast de geweldige variatie aan basics is dat ik de bezorgdatum/dag zelf kan kiezen. Dat zie je nergens.

Always great clothes and super service!

I always hada great experience. I like the clothes and the Service is great!

Prachtige collectie, snelle bezorging en de vriendelijke klantenservice is makkelijk bereikbaar.

Snelle levering, altijd heel mooi ingepakt met een vriendelijke boodschap erbij.

Snelle levering van prachtige kwaliteit kleding die feestelijk was ingepakt.

Goed bedrijf

Beste webwinkel voor hoge kwaliteit kleding

De enige webwinkel die het gevoel van ‘gewoon’ winkelen evenaart. Heel duidelijke foto’s, uitvoerige product- en maat informatie en een hele goede service. Snel geleverd en makkelijke retour service. In de toekomst hoop ik dat ze naast een model met maat XS ook een model met maat XL fotograferen. Omdat dit klant segment ook graag wil zien hoe een jurk of top valt in een grotere maat.

Prachtige webshop en snel en vriendelijk bovendien!

Ik word altijd weer blij van de mooie website, prachtige producten, uitbreiding in het assortiment, de weergave van en informatie over de producten en vervolgens de snelle levering. Beter kan niet!

amazing

fantastic service :), great selection of brands

Overzichtelijke site Fijne retourservice

Alles zit erbij om te retourneren. Heel snel spullen ontvangen.

Mooie merken, snelle service.

Fijne winkel om te kopen.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH