Filtre

Website minder prettig

Ik vind het moeilijker om door te nemen wat er in de collectie zit. Komt rommeliger over

Excellent sevice and really nice high quality products

Easy to order. Fast delivery and beautifully packed! For me it is pleasant to be able to select per brand, size and color. In just a view minutes I know if the item I am looking for is available.

Fantastisch aanbod van betrouwbaar bedrijf

Een mooie selectie aan kleding, goed in beeld gebracht. Ook heel fijn dat de kledingstuks gemeten zijn. Ik koop bijna alleen nog maar kleding bij Perfectly Basics.

Uitstekend service prachtige kleding fijn bedrijf

Kleding is prachtig. Prijs kwaliteit prima.

Prima webwinkel voor tijdloze kleding

Zo fijn om vanuit mijn eigen bureaustoel mooie en tijdloze kleding te kopen. Prima service en in de collectie is altijd wel iets passends te vinden. Vlotte levering en afhandeling van retouren.

Snel en betrouwbaar

Van begin tot eind top!

Mooie kwalitatief hoogwaardige kleding en het bestelproces verloopt vlekkeloos.

Altijd snelle service met een persoonlijke accent!

Mooie artikelen en kleding en schoenen. Vertrouwde kwaliteit op een paar items na waarvan de elastisine niet lang goed bleef met voorzichtig wassen helaas. De nieuwe site vind ik onoverzichtelijker. De oude site was vele malen duidelijker en eenvoudiger. Ik denk dat mensen het prima vinden als het onveranderd blijft. Waarom iets veranderen als het goed en succesvol is? Dat is mijn enige punt van positieve feedback. Hartelijke groet, K.

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel met prachtige kleding ,mooie kwaliteit en merken. Snelle levering, en netjes verpakt.

Top producten en snelle service

Mooie producten, goede en snelle en persoonlijke service

In één woord: TOP

Bestel met enige regelmaat bij PB: Zeer overzichtelijke en makkelijke site, veel merken, grote collectie en duidelijke omschrijving van de producten. Het bestelde altijd de volgende dag in huis. Van harte aanbevolen.

Mooie webshop

Prima website met dito producten.

Prachtig vest van Plein publique besteld met mooie korting. Snel geleverd met een lief handgeschreven kaartje, aanrader!

Geweldige webshop

Complimenten hoe deze webshop zich presenteert. Mooie duidelijke foto’s met vaste modellen en vooral hele mooie artikelen. Voor mij staat deze webshop al jaren op nummer 1, ben er heel blij mee.

Heel klantvriendelijk

Telefonisch bereikbaar, mooie kleding, heel verzorgd ingepakt en opgestuurd.

Alles heeft kwaliteit: de kleding, de verpakking en de afhandeling. Ook het contact met de klantenservice is snel en plezierig.

Klantgericht! Verzending en retourbeleid uitstekend!

Was erg goed

Eigenlijk hetzelfde als vorige beoordeling. Eerder onderscheidend door maatvermelding model, leuke beschrijving product, handmatig opgemeten afmeting van ieder kledingstuk. Met ingang van nieuwe website verdwenen, echt een misser. Inderdaad is ook persoonlijke bestelhistorie niet meer zichtbaar. Nieuwe website nogal strak en onoverzichtelijk. Pluspunten: snelle verzending, retour(betaling) snel en zonder kosten.

was/ is supergoed

nu met de nieuwe website mis ik de maten, het overzicht, de goede beschrijvingen. Nu is de info hetzelfde als bij andere websites, oude bestellingen zijn verdwenen net zoals je favoriete items.

Kwaliteit

De producten van PB zijn zo uniek en van goede kwaliteit dat het zijn prijs dubbel en dwars waard is.

Helemaal goed, behalve de vernieuwing kwam ik niet uit en heb gebeld.

Zie vorige tekst groetjes Liza

De afwikkeling van de bestelling is in alle opzichten prima.

Mijn ervaring is zowel bij bestellen of terugsturen prima.

Mijn favoriete webshop

Snelle en nette leveringen, kleding van goede kwaliteit. Mocht het niet goed zijn dan is de afhandeling van retouren ook probleemloos.

Hele goede service

Mooie kleding, snelle levering, mooi verpakt, goede retour service

Geweldige service

PB is al jaren mijn favoriete webwinkel met mooie spullen en goede beschrijving van de kleding. De maattabel is geweldig en klopt altijd. Super service, snelle levering, items zijn goed verpakt en altijd een vriendelijk briefje.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH