Filtre

Mooie site

Snelle levering, mooi verpakt, mooie merken

Altijd naar tevredenheid bij PB

Goede merken. Wat erg handig is vele looks per product. Snelle levering en ook het retourneren [ wat gelukkig niet vaak nodig is ] is goed geregeld. Maar ik zou het wel handig vinden om ook op materiaal keuze te kunnen zoeken. Dit omdat ik allergisch ben voor wol.

Luxe schoonheid

PB heeft een heerlijke collectie met kwalitatief en modieuze kleding. De klantenservice is vriendelijk en snel behulpzaam

Heerlijk om bij PB te winkelen

Mijn uitgezochte kleding of beauty producten komen snel aan en het is een feestje om het uit te pakken en niet onbelangrijk, te dragen.

Mijn pakket is nooit bezorgd

Dus wat moet ik hier nou van zeggen? Er zou contact geweest zijn met Post NL, maar hoe of wat?

super

wat ik ontzettend fijn vind is dat de maten van de kledingstukken vermeld staan. daarmee eigenlijk nooit de verkeerde maat, super

TOP

Hele goede webshop, alles is goed en snel

Mijn jasje werd niet ingenomen ivm vlekken

Ik kreeg bericht terug dat mijn jasje met vlekken was aangekomen , ik heb er verder niets bij meegedaan alleen bij aankomst gepast. Op mijn mailberichten duurt het lang voordat erop gereageerd wordt. Zij zijn ook alleen geopend op kantoortijden, dus lastig om ze te bellen Het jasje werd on hold gehouden , maar ik kreeg ook het geld van de andere geretourneerde producten daardoor niet gelijk terug. Normaal gaat dat altijd wel snel. Nu heb ik het jasje terug met vlekken , ga wel checken of de stomerij het eruit krijg. Dan heb ik in ieder geval nog een jasje ipv niets. Maar de pasvorm was al niet goed anders had ik het niet geretourneerd,

Prachtige site goede service

Mooie merken, snelle levering, persoonlijk, goede retourservice

Snel en adequaat

Fijne dienstverlening en retourbeleid

Top online winkel

Ik ben bijna 10 jaar klant bij Perfectly Basics. Zeer tevreden over mijn aankopen. Zelden iets geretourneerd.

Supersnel en perfect!

Pakket snel geleverd Fijne handige verpakking Makkelijke retourservice Supersnelle afhandeling vd retour Snelle terugbetaling Bedrijf komt heel prettig over!

Vriendelijk, duidelijk en snel!

Prachtige en duidelijke website

Prima kleding

I have not even received the product yet after 3 weeks from order

The product is still not received after 2-3 weeks.

• Would you recommend us? No

Ruim keuze en snel geleverd.

Mooie producten en snelle bezorging

Prachtige tas! Snelle bezorging

Zeer slechte service, zeer teleurstellend!

Een aantal truien besteld via de website. Snel en netjes geleverd. Aanvankelijk erg blij mee. 1 Trui 2 X aangehad en daarna netjes volgens voorschrift op 30 graden gewassen op een wol programma met lage toeren. Precies zoals voorgeschreven. Trui was enorm gekrompen. Uiteraard contact opgenomen via de website. Als antwoord kreeg ik dat klachten van items die zijn gewassen niet binnen de criteria van een gegronde klacht of garantie aanspraak valt. Vervolgens schrijven ze dat ze hopen op je begrip. Sorry, maar hier heb ik geen begrip voor. Een website met prachtige kleding die deze prijzen vraagt, dan mag je toch ook wel een stukje service verwachten zou ik zeggen.

Heel blij!

Uitstekende service. Had een vest maat te groot besteld en kreeg binnen 2 dagen een kleinere maat toegestuurd. Met mooie sjaal. Top!

Great service

Excellent delivery and packaging.

Keurige snelle levering

Ook een retour zending snel afgehandeld en geld snel retour gekregen

Alles wordt zorgvuldig en snel gedaan. Zeer verzorgd!

Super snelle levering

Altijd leuk hier iets bestellen, in een mooi doosje met kaartje erbij wie de order in orde heeft gemaakt. Leuk bedrijf!

Fijne merken en klantvriendelijk.

Mooie merken. Snelle en attente levering. Snel en efficiënt ruilbeleid. Soms items wel snel uitverkocht.

Vlotte service

Snelle levering, ivm niet de juiste pasvorm retour gestuurd ook hierin vlotte afhandeling.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH