Filtre

Prachtige kledingstuks snel geleverd

Erg tevreden over jullie website en leveringsnelheid. De extra 10% korting was me alleen niet duidelijk genoeg gespecificeerd.

Mooie mode ,makkelijk te bestellen.

Mooie mode ,en makkelijk te bestellen. En terugsturen ook geen probleem, snel geld terug op de rekening

Plezierigwinkelen

Regelmatig kleding besteld en elke keer weer wordt het mooi afgeleverd. Zoveel keus!

Alles prima geregeld!

Sehr positiv

Tolle Produkte, schnelle und zuverlässige Lieferung

Mooie jas

Mooie jas, mooie kleur. Ik heb maat L besteld, normaal heb ik M, zodat ik er ook een dikkere trui onder kan doen.

Mooie broek zit perfect

Prachtige kleur kan met veel gecombineerd worden. Zeer aangename broek die ik veel ga dragen.

Betrouwbaar, snelle levering, mooie kleding

Ook als de kleding niet past , wordt het snel afgehandeld

Perfect snel en perfecte kwaliteit

Snelle levering, mooi verpakt. Helaas stonden de producten niet maar dat lag aan mij de producten waren prachtig. Ook het retourneren en geld terugstorten ging allemaal sneller dan ooit meegemaakt. Pluim voor Perfectly Basics en zal zeker nog een iets bestellen.

Perfecte service

Oke

Mooi ingepakt. Mooie trui. Ben er blij mee.

Mooie overzichtelijke site

Goede ervaring

Fantastic

I love PB. I shop there quite a bit and am always browsing. Never a bad experience. Their collection of stylish clothing and the presentation is second to none. Thank you PB for all good shopping experiences.

Mooie rokje zit uitstekend is stoer en ben er blij mee

Mooie kwaliteit en ben er heel blij mee.lekker stoer zoals is omschreven

Snelle verzending, hele fijne klantenservice!

Prima omruil service

De prachtige jurk die ik binnenkreeg moest toch een maatje groter. Even via de website retour en omruil melden en de grotere maat werd direct gereserveerd. Prima service en de grotere maar zit perfect! Dank!

Perfecte service

Altijd snelle levering, bij retour meteen je geld terug. Makkelijk te gebruiken website.

Snelle levering en mooi verpakt

Zeer tevreden!

Goede snelle service

Goede, snelle service in het algemeen en ook bij retourneren.

Altijd op tijd geleverd, makkelijk terugzenden, gewoon orima

Mooi kwaliteit, duidelijke website, snelle bezorging!

Great selection, quality and service

I really like the selection of high quality brands. The delivery was fast and the return of one item was very uncomplicated and refunded immediately. It’s the place to order basic clothing of highest quality.

Alles perfect georganiseerd en gevarieerde collectie

Alles perfect georganiseerd en gevarieerde collectie. Geweldig snelle verzendingen vd bestelling en super snelle afhandeling van eventuele retouren. Ik ben fan

Prachtige stijlvolle kleding

Een goede collectie die niet overdreven groot is waardoor eindeloos lang zoeken/scrollen nodig is. Mooie stoffen met passende kleuren. Website inclusief service zijn prima. Nog niet eerder tegen lastige situaties aangelopen waarbij service niet voldeed.

Mooi aanbod, uitstekende service

Ik bestel al jaren mijn kleding bij PB en ben erg tevreden. Het aanbod is zeer uitgebreid, van goede kwaliteit en de omschrijvingen zijn accuraat. De bestelling wordt het snel geleverd, keurig verpakt en altijd met een persoonlijke note. Mocht het onverhoopt niet bevallen of niet passen, dan is de afhandeling van de retourzending ook snel verwerkt. Fijne online winkel, misschien zelfs wel m’n favoriet.❤️

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH