Filtre

Op sommige onderdelen prima

Wat mij opvalt is dat er op de site niet vaak bij staat: valt groter (of kleiner) uit dus neem een maat groter (of kleiner). Helaas hebben een aantal merken behoorlijk afwijkende maten, waardoor ik vaak meer bestel want terug moet sturen. Dat is ook niet goed voor het milieu! Verder leveren ze snel en goed.

Super regenjas

Mooie kwaliteit, leuke handig details

Mooie kleding en goede service

Ik vind perfectly basics een hele fijne winkel. Ze hebben mooie kleding; basics maar ook bijzondere items voor een avondje uit. Kleding van goede merken met bijzonder mooie stoffen. Ik koop er graag en ben erg tevreden over de service!

Geweldig bedrijf

De service is goed niets op aan te merken. Mooie merken ,ik koop al mijn kleding bij dit bedrijf en ben er erg tevreden over. Om aan te bevelen

Besteld, goede communicatie, volgende dag in huis,

Heel fijn bedrijf, veel keuze, ,snelle en juiste afhandeling, besteld en volgende dag in huis,

Altijd goede kwaliteit kleding, snelle verzending, mooi ingepakt en snelle terugbetaling

Snel en perfecte levering

Overzichtelijke website en snelle perfecte levering.

Mooie kleding - fantastische service

Uitgebreid aanbod. Levering en retour gaan zeer snel.

Mooie duidelijke website.

Fijne betrouwbare service. Ik koop al jaren kleding bij perfectly basics omdat ze mooie merken verkopen en de service goed is.

Klantgericht, snelle service

Ruime keuze, fijne merken, snelle levering, attente mensen

Duidelijke website en snelle levering Mooi assortiment

Een hele fijne webwinkel!!

Mooie kleding! En de website en de service is top!

Goede en snelle service

Bestelde item snel in huis, keurig verpakt. Snelle verzorging retour-item. Ook handige maattabel op de website.

Zeer tevreden!

Redelijke prijs maar wel snel geleverd! Ik beveel ze zeker aan!

Uitstekend!

Mooie overzichtelijke site, gemakkelijk bestel en retour proces. Alles snel afgehandeld! Mooie merken, veel keus!

Hele snelle en betrouwbare levering. En altijd fijn om een persoonlijk bericht van jullie erbij te ontvangen. Een deel van mijn bestelling heb ik teruggestuurd en deze werd binnen 24 uur compleet afgewikkeld. Echt een heel prettige en betrouwbare service.

Favoriete site!

Alles is uitstekend: de site met de maten is werelds, nu eindelijk ook oog voor modellen als Marloes, klantenservice prima, goede verpakking, snel geleverd en snelle retourmogelijkheden met keuze. Ik vind als enige minpuntje dat er echt een achteraf betalen keuze via Klarna of Riverty bij zo’n professionele site hoort. Dat maakt het bestellen van twee maten (van een duur artikel) en er eentje houden na passen een stuk aantrekkelijker.

Mooi assortiment

Degelijke kwaliteit, goede service, Ook retourneren verloopt vlot. Altijd zeer tevreden met mijn aankopen!

geweldige winkel

Prachtige kleding, goed gepresenteerd op de site en altijd super snel bezorgd.

Site en aflevering en retour: mooie draagbare kleding, waar voor je geld en souplesse in bezorgen en retourneren

Hoi ik ben altijd blij met de kleding helemaal mijn smaak mooi kwaliteit en vlug met verzending altijd prachtig verpakt heel keurig ga zo door ik ben een zeer tevreden klant tot nu toe mijn dank

Uistekende service .rap en prima kwaliteit

Vanaf t begin erbij, vaste klant geworden en gebleven

Goede service, mooie spullen

In 1 woord: Geweldig

Winkelen bij PB is altijd een heel fijne ervaring. Ze hebben een geweldig mooi aanbod en de verwerking van je order gaat ook altijd gepaard met ontzettend veel professionalisme én aandacht.

perfect

als in orde en correcte levering

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH