Filtre

alles verloopt zeer vlot

Altijd betrouwbaar en snel

Altijd betrouwbaar en snel

zeer goede winkel

alles komt snel en in goede conditie aan

behoorlijke tegenvaller.

op een dag 3 medewerksters aan de tel. gehad, de derde deed voldoende moeite, op de eerste twee hoef je niet trots te zijn. beveel ook niet meer aan.

Leuke website met veel keuze, goede beschrijving van items en maten, snelle levering

Mooi verpakt en persoonlijke noor

Zeer goede website en dito bezorging

Prima en snelle service

Goede kwaliteit kleding Betrouwbare site

Zeer goede ervaring

Snelle verzending. Keurig verpakt. En… een prachtige trui van Joseph. Heel blij mee.

Snelle levering en retourneren ook

Als ik wat bestel heb ,heb ik het de volgende dag dat is heel prettig na het internet winkelen wil ik geen 4 dagen of langer wachten waar ik tijdens het winkelen me op verheugd heb. Bij het retourneren vrij snel mijn gedane betaling terug.

Top producten en top services.

Eigenlijk is het simpel: Perfectly of in het Nederlands : alles is perfect. De producten zijn kwaliteit. Als er iets is is de klantenservice altijd bereikbaar, vriendelijk en denkend in oplossingen. Top bedrijf!

Mooie kleding website met snelle verzending

Ik bestel regelmatig omdat er veel leuke kleding te vinden is voor een redelijke prijs . De verzend-en retourservice is voortreffelijk! Helaas moet ik wel eens iets terugsturen omdat ik niet altijd via de tekst goed kan inschatten hoe groot of klein een kledingstuk valt ,maar vaak gaat het goed .

Mooie items mooi verpakt

Snelle levering en ook bij retour goede service

Kwalitatief goeie kleding! Bestellen en retourneren zonder problemen, altijd je geld op tijd terug!

Mooie merken in allerlei prijsklassen! Bestelling altijd snel in huis en het ruilen en retourneren geen enkel probleem! Ik heb een lastige maat en moet daarom vaak iets terug sturen helaas! Geen enkel probleem! Ook het ruilen gaat zo makkelijk! Mijn vaste webshop!!

Alles klopt

Bij PB gaat alles snel en betrouwbaar. Afspraken worden perfect nagekomen. Bijvoorbeeld bij een retourzending. Snel bericht via mail en zorgvuldige levering.

uitstekend!

Mooie collectie. Kwalitatief goede kleding. Mooie duidelijke web-site. Voor elke portemonnee. Snel bezorgd.

Kan niet beter!

Overzichtelijke mooie website met mooie collectie. Snelle levering en gemakkelijke retour te sturen. Zo behoort het te zijn als je online besteld!!

Mooi ingepakt, mooie items, fijn retourbeleid

Mooie site, prachtige items van goede kwaliteit.

Mooie site, prachtige items van goede kwaliteit. Ik bestel hier af en toe, en altijd tevreden. Telefonisch word ik ook goed en fijn geholpen.

Altijd perfect!

Ik bestel vaker bij PB en ben altijd blij met mijn aankopen. Retourneren is bij mij een zeldzaamheid. Vlug bezorgd, goede kwaliteit en mooi verpakt. Ik hou van basic dus ik ben bij PB aan het juiste adres.

Gemakkelijk bestellen en keurig verpakt

zie boven

Heet goed. Nog geen slechte ervaring gehad.

Beste webshop

De uitgebreide collectie, persoonlijk geschreven kaartje bij iedere bestelling, de retourafhandeling en service maken Perfectly basics voor mij de beste webshop.

Mooie en duidelijke webshop en makkelijk om te bestellen.

Prachtige kleding en vlotte service

Had maat te groot besteld, gelukkig de kleinere snel in huis en andere retour kunnen sturen.

2 A Hofmanweg D

Haarlem 2031BH